nlc.hu
Sztárok

Molnár Anikó meztelen fotói az OnlyFanson

Molnár Anikó már most szép összeget kaszált az erotikus fotóival az OnlyFanson

Még csak pár napja regisztrált az Onlyfansra Molnár Anikó, de már komoly összeget keresett.

Bár még csak vasárnap éjjel indította el OnlyFans-oldalát Molnár Anikó, máris közel 168 fizető követője lett, akik havi 15 dollárt, vagyis ötezer forintot fizetnek azért, hogy hiányos öltözetben láthassák az egykori Nagy Ő-t. Átszámítva tehát legalább 840 ezer forintot keresett. A kíváncsi rajongók száma pedig szinte óráról órára gyarapszik – számolt be róla a Blikk. A bevételből persze ki kell fizetnie a fotóst, a ruhákat, és az Onlyfans is levesz 20 százalékot.

A lapnak elmondta, hogy 95 százalékban pozitív visszajelzéseket kap az eddig feltöltött fotóira, de férfiak és nők is tettek már neki ajánlatot. Képeivel már most visszaélnek, illegálisan lementették, majd más oldalakra töltötték fel őket, amiért Anikó ügyvédhez fordult,

Anikóról jelenleg egy profi fotós készítette a képeket, de szeretne amatőr felvételeket is feltölteni majd. Szerinte ez nem könnyű pénzkereset, mert „rengeteg időt emészt fel, ha valaki folyamatosan minőségi tartalmakat akar gyártani”. Az egykori villalakó elképzelhetőnek tartja, hogy ez lesz a fő kereseti forrása, de a sminktetoválást sem hagyná abba.

Elárulta az is, meddig menne el az erotikus kitárulkozásban. Mint mondja, zuhanyzásának közvetítése nála még belefér, de az már nem, ha arra kérik, simogassa magát.

2A pornográf tartalmakat már nem vállalnám. Eddig se mentem bele, pedig kértek már fel felnőttfilmes szerepre. Például néhány nappal ezelőtt is. Tisztességtelen ajánlatokat is kaptam, egy éjszakáért tízezer eurót akartak adni. Abba sem mentem bele, az nem az én világom” – fogalmazott a Frizbi műsorában.

Molnár Anikó

Molnár Anikó Hajdú Péter műsorában (Fotó: Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top