nlc.hu
Sztárok

Tápai Szabina fogyása

A kommentelők szerint Tápai Szabina belefogyott a magánéleti válságba

A kommentelők aggódnak Tápai Szabina egészségéért.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor még 2013 nyarán kelt egybe, pár hónappal később született meg első gyermekük, Bence, majd családjuk később két kislánnyal bővült: Milla 2018-ban, Bella 2021-ben jött világra. Már korábban is többször felröppent a hír, hogy válságba került a házasságuk, majd február elején kiderült, válnak, és már régóta külön is élnek. A válás okairól korábban írtunk

A háromgyermekes anyuka azt sem tagadta, hogy megcsalás is volt a történetükben, de a részletekről azóta is mélyen hallgat. Kucsera pedig úgy fogalmazott Várkonyi Attila Sztársáv című műsorában, hogy nagyon megviseli ez az időszak, de előretekint és tele van tervekkel – írja a Bors.

Ám miközben Kucsera a közösségimédia-posztjai alapján jól van, sportol, addig Szabina belefogyott a magánéleti válságba, ezt állítják legalábbis a kommentelők, akik szokásukhoz híven nem tartják magukban a véleményüket.

A volt kézilabdázó egyébként korábban már elárulta fogyásának okát. Akkor azt mondta, nem direkt fogyott, sőt, nem is akar többet fogyni, valójában a szoptatás és a nem alvás áll a súlyvesztés hátterében.

Tápai Szabina

Tápai Szabina októberben (Fotó: Birton Szabolcs/Centralmédia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top