nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi és Marics Peti párkapcsolata

Ilyen szenvedélyesen ölelte egymást Tóth Andi és Marics Peti a Sztárban Sztár adásszüneteiben – fotó

A tévéképernyőn nem hivalkodtak a szerelmükkel.

Összeköltözés, kertes ház, kiskutya – villámléptekkel halad Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata, de mindeközben a karrierük is. Már fiatalon zsűriszékben ülnek, és mint a legnagyobb hollywoodi sztárok, bujkálnak a kíváncsi tekintetek elől – írja a Story magazin. Vasárnap este a TV2 stúdiójában is mindenki őket pásztázta, újságírók és fotósok hada állt készenlétben minden mozdulatuknál, ám a szerelmesek az adásszünetekben egyenesen bujkáltak a vakuk elől.

Amikor azt hitték, elmentek a fotósok, szenvedélyesen ölelték egymást:

Story - címlap

Fotó: Story magazin – címlap

Amilyen fiatalok, olyan céltudatosak is, talán ezért sem volt olyan meglepő, amikor zsűritársuk, Lékai-Kiss Ramóna esküvőre célozgatott nekik a műsorban. Tóth Andi gondolatait ismerve pedig úgy tűnik, ez csak Marics Petin múlik – jegyzi meg a sztármagazin, utalva a 24 éves énekesnő egy éve tett kijelentésére: „Nem rémisztene az sem, hogy fiatalon férjhez menjek, és családom legyen”.

Tóth Andi és Marics Peti,

Tóth Andi és Marics Peti – Fotók: Sajtószoba

A magánélet mellett amúgy a képernyőn is jól működnek együtt, noha először voltak életükben zsűriszerepben. A kommentelők többsége ugyanis kellemes meglepetésként élte meg a Sztárban Sztárban való szereplésüket, a nézők szerint mindketten tisztelettudóan bírálták a versenyzőket.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top