nlc.hu
Sztárok

Judy búcsúzott a Sztárban Sztártól

„Nagy dilemmában voltam, hogy elvállaljam-e az elmúlt időszak után” – Judy búcsúzott a Sztárban Sztártól

Nem voltak könnyű hónapjai az énekesnőnek, de a műsornak egy pillanatát sem bánja.

Elképesztő produkciókkal folytatódott vasárnap este a Sztárban Sztár című műsor. A negyedik élő show győztese ezúttal is Gubik Petra lett, aki Rúzsa Magdi bőrébe bújva a műsor történetének egyik legjobb produkcióját vitte színpadra. A második körös szavazás végén a zsűri Trap kapitányt, azaz Molnár Tibort mentette meg.

Judy

Judy (Fotó: Trenka Attila)

Judy, előző héten leküzdve a tériszonyát, a magasba emelkedve bújt Pink bőrébe, ezúttal pedig Becky G-ként A nagy pénzrablás című sorozat slágerével lépett színpadra, mely a nézők szavazatát nem nyerte el teljesen, így neki kellett búcsúznia a műsortól. 

„Ez egy új kihívás volt, egy új évindítóm. Nagy dilemmában voltam, hogy elvállaljam-e, pont ezért, mert nem tudtam, mennyire lesz energiám ehhez az egészhez az elmúlt időszak után. Ennyire tellett, de én egyáltalán nem bánom. Ez egy hálás feladat volt és nyertem nagyon sok barátot” – mondta a műsor után az énekesnő, aki nem szomorkodik sokat, ugyanis az idén 25 éves Groovehouse-szal hatalmas koncertekre készülnek. Judy azt is hozzátette, kell egy kis figyelmet szentelnie most már a magánéletének is

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top