nlc.hu
Sztárok

Borbás Marcsi szerint rossz a vidékiek megítélése

Borbás Marcsi szerint sokan lenézik a vidékieket: „Intelligens emberek élnek itt”

A gasztroblogger szerint az emberek véleményét nagyban befolyásolják a vidékiekről készült sorozatok, filmek.

Borbás Marcsi hosszú évekkel ezelőtt döntött úgy, hogy maga mögött hagyja fővárosi otthonát és vidékre költözik. Éppen úgy él most, ahogy gyerekkorában, azonban míg akkoriban nem szerette azt a fajta munkát, ami ezzel az élettel jár, ma már kikapcsolja és nem is tudná elképzelni enélkül az életét a továbbiakban.

Borbás Marcsi

Fotó: Borbás Marcsi szakácskönyve

„Pici koromtól, hajnaltól késő estig (dolgoztak a földeken – a szerk.). Végig beszélgettünk, miközben együtt dolgozott a család. Meg is állapítottam: na, nekem ez se lesz, ha nagy leszek! Mondta apukám: akkor miből fogsz megélni? Mire én: nekem egy tenyérnyi földem se lesz! Egy darabig tartottam magam az elhatározáshoz, de később benőtt a fejem lágya, és rájöttem, hogy én csak ezt szeretném csinálni. Az ember ilyen gyarló. Mindig az a nem jó, ami van, mindig a másik oldalra vágysz” – részletezte a Borbás Marcsi szakácskönyve című műsorban, amit a Meglepetés magazin szemlézett.

Az egykori műsorvezető arról is mesélt, hogy fáj neki, ha lenézik a vidéken élő embereket. „Nincs más téma, mint a »bunkó vidéki«, minden erről szól. Sértő, hogy sokan azt hiszik, akik vidéken élnek, azok ilyenek. Nem ilyenek. Intelligens emberek élnek vidéken, színházba járnak, olvasnak, gazdálkodnak, értenek a munkájukhoz. Akik ezeket a tévésorozatokat készítik, és ilyen képet festenek erről az országról…! Nagyon felháborító” – mondta a podcastben.

Bővebben a ma megjelent hetilapban:

meglepetés 03.13

Meglepetés magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top