nlc.hu
Sztárok

Kajdi Csaba beszólt Hajdú Péternek

„Nem szeretnék veled beszélgetni” – Kajdi Csaba visszautasította Hajdú Pétert

Szokásához híven, nem finomkodott.

Kajdi Csaba rendszerint megosztja a véleményét, legyen szó celebekről, énekesekről, műsorokról vagy műsorvezetőkről, ezúttal pedig Hajdú Pétert pécézte ki magának. Ahogyan arról mi is beszámoltunkLakatos Márk volt Hajdú Péter vendége a Frizbi TV című Youtube-műsora legutóbbi adásában. A beszélgetés során Hajdú Péter nem rejtette véka alá véleményét a homoszexualitással kapcsolatban felmerülő megosztó témák esetében. Akkor úgy tűnt, a két fél bár nem értett egyet bizonyos témakörökben, a beszélgetést kulturáltan lefolytatták, később azonban a stylist TikTok-videóban üzent a műsorvezetőnek.

Lakatos Márk azt nehezményezte, hogy Hajdú Péter Noryna Diamond példáját hozta fel, aki nyíltan vállalt prostituált transzszexuálisként élő adásban elégített ki egy férfit. A stylist szerint azonban ez egy nagyon rosszul sikerült példa volt az általa említett téma esetében, így bocsánatkérést követelt a videóüzenetben. A bocsánatkérés azonban elmaradt, így most Cyla is felemelte a szavát Instagram-történetében, melyet a Blikk szúrt ki. 

Kajdi Csaba

Kajdi Csaba (Fotó: Instagram)

„Hívtak engem abba a műsorba, de gondoltam, köszi szépen, nem. Nem szeretnék veled beszélgetni, drága, arany gyermekem – mondta Kajdi, majd a kitért a történtekre is. – Manyinál is csak és kizárólag ezzel a meleg kérdéssel tudott foglalkozni, ami teljesen érthetetlen, mert Manyi egy szuper intelligens csávó, iszonyú művelt, bármiről lehet vele beszélgetni, de ő vele csak a b*ziskodásról… Jó, nyilván rá is szolgál, mert mást se csinál, mint labdatáskával meg konttyal, meg tűsarkúban rohangál. Halál provokatív volt… Na mondom, áll a bál, anyukám! Vihar a biliben!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top