nlc.hu
Sztárok

Nem békül Joshi Bharat és exfelesége

Nem békül Joshi Bharat és exfelesége: „Amióta különköltöztünk, nem is láttuk egymást”

Szabó Csilla is hallotta a pletykákat, reagált a szóbeszédre.

Másfél évvel ezelőtt derült ki, hogy Joshi Bharat és Mészáros Lőrinc volt neje, Kelemen Beatrix egy párt alkot. A tévés és exfelesége, Szabó Csilla ezért különköltöztek, és mint kiderült, azóta nem is találkoztak egymással, holott az utóbbi időben többször szárnyra kelt a pletyka, miszerint kibékültek és újra randiznak. 

„Nem volt könnyű az elmúlt másfél év, de hiszem, hogy semmi sem véletlenül történik az életben. Soha nem léptem volna ki a házasságomból, annyira tiszteltem az együtt töltött hosszú évtizedeket. Pedig a volt férjem nyitottsága már korábban ok lehetett volna, hogy én borítsam fel az életünket. (…) Hozzám is eljutott a szóbeszéd (a békülésről – a szerk.), sőt Bharattal üzenetet is váltottunk, és jót mosolyogtunk ezen. De nem békülünk, nem randizunk! Olyannyira nem, hogy amióta különköltöztünk, nem is láttuk egymást. Ez az én döntésem volt” – mondta a BEST magazinnak Csilla, aki azt is elárulta, hogy ennek ellenére előfordul, hogy főz a volt férjére, ám ezt a lányuk által juttatja el hozzá. 

Szabó Csilla arról is beszélt a lapnak, nem mondott le róla, hogy újra boldog legyen egy férfi oldalán. „Túlléptem a történteken, de azt hiszem, eléggé bezártam. Főleg, hogy harminc évig én tényleg csak egyetlen férfire néztem. Ez kicsit belém rögzült, úgyhogy keresni nem keresem a szerelmet, de ha valaki betoppanna az életembe, egyáltalán nem bánnám. Nyitott vagyok rá, mert úgy érzem, ezzel az egész változással egy új esélyt kaptam a boldogságra” – zárta szavait.

Joshi Bharat és Kelemen Beatrix egyébként hónapokkal ezelőtt szakítottak, a tévés nemrég arról vallott, hogy mindent újra kell kezdenie.

További részletek a ma megjelent BEST magazinban:

best 03.16

BEST magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top