nlc.hu
Sztárok

Peter Srámek durván kiosztotta Alekoszt

Peter Srámek durván kiosztotta Alekoszt

Peter Srámek teljesen kiakadt, hogy Alekosz a szájára vette.

Alekosz most éppen Peter Srámeket találta meg magának, az énekes autóvásárlása kapcsán, az ő tulajdona lett ugyanis Zámbó Jimmy egykori luxusautója.

Alekosznak megvolt erről a véleménye: szerinte a használt Mercinek minimum egy csepeli múzeumban lenne a helye – írja a Bors.

„Tudok róla, hogy a menedzseremmel kommunikált, amely üzenetben azt is leírta, hogy mennyire szereti a dalaimat hallgatni és kifejtette, hogy szerinte nem volt illő megvásárolnom Jimmy Mercedesét. A menedzserem nem válaszolt és nem is kíván minden jót Alekosznak” – mondta Srámek.

Peter Srámek kiosztotta Alekoszt

Fotó: Olajos Piroska/fotocentral

„Azt értem, hogy mindenáron szerepelni szeretne az újságokban és televíziókban, de ezt megteheti a produktummal is, amit letesz az asztalra. Ja, hogy az nincs? Rendben, legyen. Annyi háton felmászott már, ha az enyém kell most, hát legyen… A továbbiakban azonban nem szeretnék Alekosszal és az ő bulvár kreálmányaival foglalkozni. Hallgassa tovább Jimmy dalait és az én dalaimat, de a nevemet felejtse el, mert nagyon nem vagyunk egy szinten” – mondta az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top