nlc.hu
Sztárok

Friss hírek Molnár Gusztávról

Így érzi magát most a rehabon lévő Molnár Gusztáv

Molnár Gusztáv tavaly novemberben döntötte el, hogy végleg leszámol a függőségével.

Molnár Gusztáv barátai tavaly novemberben döntöttek úgy, hogy nem várnak tovább, és beküldik a színészt egy komlói elvonóra, miután egyre rémisztőbb dolgok történtek vele.

A színész a kezelés ideje alatt teljesen el van zárva a külvilágtól, nem látogathatják, és a telefonját sem használhatja, nagyon fontos ugyanis, hogy csak és kizárólag a felépülésére tudjon koncentrálni.

Molnár Gusztáv az elvonón

Fotó: Olajos Piroska/fotocentral

A Bors megkereste Guszti egyik közeli barátját, L. Péterfi Csabát, aki nem mellesleg Pécsi Ildikó fogadott fia és legfőbb bizalmasa volt. Csaba elmondta, bár ő sem beszélhet a színésszel, de úgy hallotta, jól van.

„Nagyon büszke vagyok rá, hogy bevonult az elvonóra, és a gyógyulást választotta, ez volt az egyetlen helyes megoldás a számára. Úgy hallottam, jól van, folyamatosan halad a felépülés útján. Bár ez még egy hosszú út, azt sem tartom kizártnak, hogy hamarosan újra színpadra lép” – nyilatkozta Csaba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top