nlc.hu
Sztárok

Randit lehet nyerni Molnár Anikóval

Soha vissza nem térő lehetőség: bárki randizhat Molnár Anikóval

Nem minden fér bele az árba.

Februárban jelentette be Molnár Anikó, hogy felregisztrál az OnlyFansre. Már az első napokban hatalmas sikert arattak az egykori Nagy Ő erotikus fotói és hamar meglett a több ezer feliratkozója. Még a tolvajok is betalálták a celebet, akinek az ellopott képeit jóval olcsóbban árulták más felületeken. 

Molnár Anikó

Molnár Anikó (Fotó: Instagram)

Anikó nem szeretne megállni pár millió rajongónál, ezért nyereményjátékkal csábítja az új feliratkozókat. Három dollárért, azaz 1118 forintért kávézást nyerhet a szőke bombázóval, aki előfizetett.

Ez az ajánlat csak az előfizetőknek szól. Tombolaszerűen működik, egy hét után a sorsolórendszer kiválaszt valakit, akit elhívok egy kávézóba. Még csak egy napja megy a játék, de már sokan írnak, mennyire szívesen töltenének velem néhány órát – mondta a Blikknek Anikó, majd hozzátette, a helyszín megbeszélés kérdése. – Észszerű határokon belül Esztergomtól Budapestig megoldható minden, nincs lefixálva semmi. Bármit persze nem kérdezhet és tehet meg velem a szerencsés nyertes, de egy normális találkozásra mindenképpen számíthat.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top