nlc.hu
Sztárok

Radics Gigi önbizalma

Radics Gigi: „Soha nem vagyok megelégedve önmagammal”

Szerinte egyetlen nő sem elégedett magával.

Radics Gigi ritkán beszél a magánéletéről és az érzéseiről, bár vannak olyan kivételes alkalmak, amikor betekintést enged a mindennapjaiba és a gondolataiba a rajongóinak.

Radics Gigi

Radics Gigi (Fotó: Instagram)

Így tett most is, amikor Instagram-történetében kérdezz-felelek játékot indított. Az első kérdések egyike pedig az volt, elégedett-e önmagával, amire hosszasan válaszolt. 

Szerintem egy nő sosem lehet elégedett magával. Ráadásul én maximalista vagyok, ami azt eredményezi, hogy soha nem vagyok megelégedve száz százalékosan önmagammal. Ennek van jó oldala is, mert az ember tud így fejlődni folyamatosan. Ugyanakkor, jó lenne egyszer azt érezni, hogy minden tekintetben jól érzem magam a bőrömben vagy egy koncert után azt érezni, hogy annyira oda tettem, hogy jobb nem is lehetett volna. Válaszolva a kérdésre: nem, soha nem vagyok megelégedve önmagammal, de ez már szerintem így marad” – felelte őszintén az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top