nlc.hu
Sztárok

Polyák Lilla 100 kilóval edz

„Kiderült, hogy nem is vagyok annyira béna” – 100 kilós súlyokkal edz Polyák Lilla

Megfertőzte a gyúrósvilág az egész családot.

Gömöri András Máté és Polyák Lilla négy éve kötötték össze az életüket. Amellett, hogy mindketten színészek, Máté rendkívül jó eredményeket ér el testépítőként is. Ez az életmód szépen lassan beszippantotta Lillát is, meg a 16 éves fiát, Benedeket. Először a támogatásról szólt, amikor Lilla azt főzte meg, amire Máténak szüksége volt és dobozolta neki, majd ők is áttértek az új életmódra. 

Polyák Lilla

Polyák Lilla (Fotó: Olajos Piroska)

Erőemelő módszerrel kezdtem el edzeni. Azokat az alapgyakorlatokat végzed, ami az erőemeléshez kell. Kiderült, hogy nem is vagyok annyira béna – mesélte a Reggeliben a színésznő, majd hozzátette, Benedek is sportol, illetve ennek megfelelően eszik és fantasztikus testtudata van. – Az egész család versenyzik. Az ob háromnapos, harmadik napon vannak a nagy kategóriák, tehát ott versenyzik Máté. A második napon versenyzik a kisebbik fiam juniorban, és üresen maradt az első nap, ahol a női kategóriák vannak. Nem volt más választásom, mint hogy azon elinduljak. Nem latolgatok esélyeket. Tök jó odamenni és versenyezni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top