nlc.hu
Sztárok
Információk Peller Anna válásáról

„Anna látta, hogy a húga újra a szinglik életét éli, és ő is megkívánta” – egy ismerős beszélt Peller Anna válásáról

A közeli barát azt is elmondta, mi vezetett a kapcsolatuk kihűléséhez.

Peller Mariann októberben jelentette be, hogy tíz év házasság után Juni Györggyel úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Mariann testvére, Peller Anna pedig múlt héten osztotta meg, ő és férje, Lukács Miklós 14 év után válnak el, amit elvileg igyekeznek békében véghez vinni

Peller Anna és Lukács Miklós

Peller Anna és Lukács Miklós (Fotó: Schumy Csaba)

Azóta sokan találgatnak, mi vezethetett az idősebb Peller-lány és Miki kapcsolatának a végéhez, amiről most egy közeli ismerősük nyilatkozott a Hot! magazinnak.

„Látszólag kiegyensúlyozott volt a kapcsolatuk, de azt gondolom, a felszín alatt Anna karrierizmusa is közrejátszott a kapcsolatuk kihűlésében. Az is sokakban felmerült, miszerint Anna látta, hogy a húga újra a szinglik életét éli, és ő is megkívánta” – mondta a bennfentes, majd azt is hozzátette, szerinte egyáltalán nem biztos, hogy baráti marad a válás, hiszen jelentős vagyonról van szó, amin osztozniuk kellene: a Peller szülők telkén áll a Peller–Lukács házaspár háza is, ezért eladni szinte lehetetlen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top