nlc.hu
Sztárok

Caramel életmódot vált

Caramel életmódot vált: „Szeretnék minél tovább élni, hogy lássam a kisfiamat felnőni”

Odafigyel az egészségére, hogy minél tovább lehessen együtt a családjával.

Caramel az életmódváltás útjára lépett: igaz, a sok fellépés, az éjszakai utazások megnehezítik a dolgát, de kitartóan küzd azért, hogy egészséges maradjon. Azért, hogy elérje a kitűzött céljait, szakemberek segítségét kérte, akik megállapították, hogy 20 kilótól kellene megszabadulnia – árulta el a Lifestyle by BioTechUSA YouTube-csatornáján.

Nagyon vékony kisfiú voltam még kamaszkoromban is, sőt még a korai felnőtt éveimben is. És ott jött a nagy változás az életemben, amikor kiderült, hogy porckorongsérvem van, és akkor minden sportot abba kellett hagynom, és egy év alatt felszedtem huszonöt-harminc kilót. Nemrég töltöttem be a negyvenegyet, igazából azt gondoltam, hogy ennek nem lesz különösebben semmi hozadéka, mégis fejben most jött egy sugallat, hogy most kellene életmódot váltani, és most kellene jobban az egészségemre odafigyelnem. Szeretnék minél tovább élni, hogy lássam a kisfiamat felnőni, megházasodni, meg a lányomat, meg a gyönyörű feleségemmel minél tovább, minél több évet együtt tudjak tölteni

– mondta Caramel a műsorban, amit a story.hu szemlézett.

Caramel

Fotó: Lifestyle by BioTechUSA YouTube-csatorna

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top