nlc.hu
Sztárok

Geszti Péter házassága

Geszti Péter kendőzetlen őszinteséggel beszélt 14 éve tartó házasságáról

A házaspár gyakorlatilag sosem enged bepillantást a kapcsolatába, ám most Edit volt Geszti Péter vendége a Friderikusz Sándor YouTube csatornáján futó Geszti+-ban.

Geszti Péter vendége a Friderikusz Sándor YouTube csatornáján futó Geszti+-ban felesége, Edit volt. Arra keresték a választ, hogyan kell jól szeretni, közben pedig sok titkot is elárultak a kapcsolatukról – írja a Blikk. 

“Amikor éjszaka kivágsz, hogy nagyon horkolok, és menjek át a másik szobába, akkor nem azt érzem, hogy nagyon jó lennék. Szerettem volna hozzád bújva egy jó kis éjszakai időt eltölteni, és akkor jön, hogy Peti, Peti!” – mondta Geszti Péter.

Geszti Péter és felesége

(Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral)

“Nem azt mondom, csoda, hogy együtt vagyunk, de szerintem nagyon nagy dolog, hogy együtt tudtunk maradni. (…) A nagyobbik lányunk, Sári sokat sírt éjszaka is. Emlékszem egy pillanatra, hogy sírt, fogtam a kezemben, a másik aludt, és közben ment az X-Faktor, te pedig ott voltál mentorként. Azt láttam, hogy megint ott van a képernyőn, ha nincs a képernyőn, akkor nyilatkozik, ha nem nyilatkozik, akkor alszik, ha nem alszik, akkor nincs itthon. Mindig van valami, de soha nincs itt a csávó” – mondta Edit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top