nlc.hu
Sztárok

Cinthya Dictator a halálról

Cinthya Dictator: „Én mindennap gondolok a halálra”

Van, hogy olyan erős benne a halálfélelem, hogy aludni sem tud.

Cinthya Dictator élete nem volt mindig zökkenőmentes. A fotós öt évvel ezelőtt vállalta fel, hogy szorongásai olyan erősek voltak, amit ő maga már nem tudott kontrollálni, ezért több hónapot töltött a pszichiátrián

Cinthya Dictator

Cinthya Dictator (Fotó: Instagram)

Azóta viszont úgy tűnik, egyenesbe jött, rátalált a szerelem Molnár Tamás személyében, aki tavaly szeptemberben a kezét is megkérte, de van, amivel mégis küzd a mai napig. 

Hajós András és Linczényi Márkó YouTube-on futó, Probléma Hajóssal és Márkóval című műsorának volt a vendége Cinthya, ahol bevallotta, szorong a halál gondolatától.

„Én mindennap gondolok a halálra. Minden este, mikor az ember lefekszik… a saját gondolataival van. Amikor nem olvasok róla, nem beszélek senkivel, akkor este nagyon erősen szokott jönni. Emiatt nem is tudok aludni, a gyomorszájamban ott a nyomás” – magyarázta Cinthya, majd arról is beszélt, nem csak saját halála aggasztja, szülei elvesztésétől is retteg, ezért minden reggelét azzal indítja, lecsekkolja őket, jól vannak-e. 

Ez az oka annak, hogy vívódik a gyermekvállalással is, ugyanis valóban, vannak olyan gondolatai, hogy túlféltené a gyerekét. „Ez óriási felelősség, nyilván meg fog történni, csak fel kell rá készülnöm, hogy lelkileg megerősödjek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top