nlc.hu
Sztárok

Az MC Hawer utáni nyomozás véget ért

Lezárult a nyomozás, mely során 38 millió forintot követelt MC Hawertől az exe

Most már megnyugodhatott a zenész.

MC Hawer, azaz Koczka Géza tavaly májusban négy év után szakított volt párjával, ám azóta is rettegésben teltek a mindennapjai. A mulatós sztár elmondásai alapján volt kedvese folyamatosan zaklatta, fenyegette, sőt, még zsarolta is. Zsuzsanna fel is jelentette MC Hawert, mondván, több alkalommal adott neki kölcsön, ám hiába várta vissza a több millió forintos összeget. Géza cáfolta, hogy valóban milliókkal tartozna az exének. 

MC Hawer

MC Hawer (Fotó: Facebook)

A nyomozás most véget ért, és kiderült, hogy kell-e az előadónak 38 millió forintot fizetnie. 

„Véget ért, ugyanis megjött a határozat, mely szerint az ismeretlen tettes ellen tett feljelentésre nem találtak bizonyítékot, így a nagy értékű csalással elkövetett bűntett miatt indult eljárást lezárták. Még csak odáig sem jutott el a történet, hogy meggyanúsítottak volna. A volt párom küldte el a végzést, tőle értesültem. Még mindig úgy gondolom, ez a lépése egy bosszú volt, ami végül nem jött be. Több ügyvéd által kerestetett meg, behajtó céget küldött rám az állítólagos 38 millió forintos tartozásomért, ami nem felel meg a valóságnak. Nekem is jól jövedelmező munkám van, megfelelő egzisztenciám, nem érdekem, hogy ilyesmit tegyek. Azt sem tagadom, hogy volt olyan adósságom, amit ő fizetett ki. Ezek még az alkoholizmusom időszakából és a Covid idejéről maradtak hátra. Mindig azt hangsúlyozta, hogy nagy a szíve és jó ember, segíteni akar nekem. De egyik sem kölcsön volt, hiszen nem én vettem rá, hanem ő akarta erőszakkal megoldani, hogy teljesen kitisztázzon egy kölcsönös élet reményében, hogy gondtalanul tudjunk együtt élni. Viszont messze nem milliókról van szó” –mondta a Borsnak MC Hawer. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top