nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi megcáfolta a pletykákat

Tóth Andi: „Azért vagyok én ma a botrányhős, mert ti azt akartátok, hogy az legyek”

Az énekesnő fejében már a perelés is megfordult.

Nem nyugodnak a kedélyek Tóth Andi körül. A Sztárban Sztár korábbi ítésze márciusban bejelentette visszavonulását, majd nem sokkal később kiderült, szakítottak Marics Petivel. Az énekesnő azóta folyamatosan címlapokon szerepel. 

Tóth Andi

Tóth Andi (Fotó: Instagram)

A szakítás körülményeit sokan találgatták, olyan hírek is napvilágot láttak, hogy megcsalás vethetett véget a szerelemnek. Andi hallgatott az üggyel kapcsolatban. A napokban arról cikkeztek a lapok, hogy Andit a Street Food és Zenei Fesztivál nevezetű eseménysorozat szervezői perelni fogják, amiért lemondta a koncerteket. Az előadó ezt már nem hagyta szó nélkül: 24 óráig elérhető Instagram-történetében elmondta, jóban van a szervezőkkel, akik nem is nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban, perelésről pedig pláne nincs szó. Hozzátette, elege van abból, hogy ő lett az ország botrányhőse, miközben csak nyugodt életet szeretne élni a kutyájával. 

„Azért vagyok én ma a »botrányhős«, mert ti azt akartátok, hogy az legyek. Tudom, hogy nagyon szeretnétek, ha lenne ebben az országban egy olyan karakter, akit lehet kővel dobálni, mert szar ember és nagyon szeretnétek, hogyha ez az ember én lennék – magyarázta Andi, majd megjegyezte, ő is indíthatna pert rágalmazásért és rossz hír keltéséért. – Mostanában nem védtem meg magam az ilyen cikkekkel szemben, mert elfáradtam. Új életet kezdtem, egyedül, szingliként, zene nélkül, kutyával, és egyelőre k*rva jól haladok. Tök jól érzem magam, viszont addig nem érzem magam teljesen jól, amíg nem mondom ki azt, ami a szívemen van. Nem azért, mert meg akarom váltani a világot, hanem azért, hogy az én lelkiismeretem tiszta legyen. Tehát nem perel senki és továbbra sem vállalok koncerteket.”  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top