nlc.hu
Sztárok
X-Faktor győztesek akkor és most

Emlékszel még Ruszó Tibire? Így néznek ki most az X-Faktor egykori győztesei

Vannak, akik azóta is a magyar celebvilág oszlopos tagjai, mások viszont kiléptek a reflektorfényből – mutatjuk, hol vannak most a tehetségkutató győztesei.
X-Faktor győztesek

Az X-Faktor nemcsak világszerte mutatta meg, mennyire működő formula (a műsornak köszönhetjük a One Directiont vagy a 2021-es Eurovíziós Dalfesztivál győztes bandáját a Maneskint is), de itthon is több mint 10 éve kutatja fel az ország tehetséges énekeseit. Némelyiküknek – Csobot Adéltól Szabó Ádámig – arra sem volt szükség, hogy  megnyerjék a műsort, mert azonnal bebetonozták magukat a magyar könnyűzenei életbe. Mások pedig ügyesen kihasználták a győzelem jelentette ugródeszkát, és a mai napig koncerteznek – most inkább rájuk koncentrálunk, és azokra, akik hiába nyerték meg az X-Faktort, mégsem sikerült eléggé megragadniuk a lehetőséget, vagy tudatosan léptek hátra a reflektorfényből.

Az alábbi galériában összegyűjtöttük, hogy néztek ki a fináléban és hol vannak most a tehetségkutató első helyezettjei. Lesznek benne ismerős arcok, és olyanok is, akikről a legfrissebb fotó is néhány évvel ezelőtt készült.

X-Faktor győztesek
Megnézem
Összes kép (22)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top