nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akik idősen lettek apák

Nem Robert De Niro az egyetlen, aki 60 felett is bevállalta az apaságot

Robert De Nirónak nemrég született a hetedik babája. Hollywoodban azonban egyáltalán nem egyedi eset a 79 éves színész: több olyan sztár is van, aki még időskorában is bőven vállalt gyereket.

Robert De Niro nem az a típus, aki világgá kürtöli a magánéletét – ennek ellenére joggal hihette az az újságíró, hogy képben van a színészlegenda családi hátterével, aki a sztárt a hat gyerekéről kérdezte az Ürömapám című vígjáték kapcsán. Kiderült, hogy valójában tévedett. Na de nem azért, mert rosszul végezte volna a munkáját, hanem mert sehol sem jelentették be, hogy a 79 éves színész újra apa lett.

„Tulajdonképpen hét gyerek. Nemrég érkezett”

 

– javította ki az újságírót De Niro, aki azonban ennél több infót nem osztott meg a kisbabájáról. Annyi azonban biztos, hogy 51 év korkülönbség van a hetedik gyermeke és a legidősebb, Drena között. A második legidősebb, Raphael 46 éves, Julian és Aaron 27, Elliot 24, Helen Grace pedig 11 esztendős.

Robert De Niro

Fotó: Dia Dipasupil/Getty Images

Oké, ez a minta elég meredek a hozzánk hasonló földi halandók számára, Hollywoodban azonban szinte már csak egy átlag szerda, ha egy sztár 60 fölött lesz apa. Az alábbi galériában összegyűjtöttük azokat az idős színészeket, akik ha megjelennek az idővonaladon, jó eséllyel nem a legrosszabbra kell gondolni, hanem csak egy újabb gyerek születéséről lesz szó. És a helyzet az, hogy egészen sok ilyen híres férfi van – nem csak mostanában, a jelenség Hollywood aranykoráig nyúlik vissza!

Alec Baldwin
Megnézem
Összes kép (10)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top