nlc.hu
Sztárok

Gelencsér Tímea bikiniben

Gelencsér Timi elképesztően dögös ebben a bikiniben

Nem győzik dicsérni az új fotója alatt.

Gelencsér Tímea élete egyik legjobb időszakát éli: megtalálják a jobbnál jobb munkák, ráadásul egy évvel ezelőtt a magánélete is sínre került, hiszen megismerte a szerelmét, akivel nagyon jó a kapcsolatuk. Korábban így mesélt róla:

Gelencsér Tímea

Fotó: Instagram

„Régóta vágytam rá, hogy megoszthassak Veletek egy ilyen fotót! Sosem éltem kifele a magánéletem és ezentúl sem tervezem, viszont szeretném, ha tudnátok, hogy lassan egy éve boldog párkapcsolatban élek. Mivel most már szeretnénk kettesben is elmenni egy-egy rendezvényre, elkerülhetetlen lenne a további inkognitó. Köszönöm a barátaimnak, akik segítettek ezt ilyen hosszú időn keresztül titokban tartani, hogy ez az időszak tényleg csak kettőnkről szóljon! Örömmel osztom meg veletek ezt a hírt, és remélem, velünk együtt örültök Ti is” – írta egy Instagram-posztban a korábbi szépségkirálynő.

A múlt hét durva esőzései után hétvégére végre jó idő lett, ami alkalmat adott Timinek arra, hogy végre napozhasson. Új, bikinis képével pedig meg is nyitotta a szezont.

Mondanunk sem kell, a fotó alatt özönlenek a dicsérő szavak és a rengeteg lájk is azt bizonyítja, hogy jó választás volt ez a fürdőruha.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top