nlc.hu
Sztárok

Reagált a támadásokra Schobert Lara

Schobert Lara kifakadt: „Azt gondolják, hogy én egy beképzelt, elkényeztetett, hülye lány vagyok”

Nap mint nap negatív kommentekkel szembesül Rubint Réka lánya.

Rengetegen bántják, gonoszkodnak vele az emberek, egészen pontosan azért, mert ő Schobert Norbi és Rubint Réka lánya. Schobert Lara a Tények Plusznak adott exkluzív interjúban vallott az őt ért verbális támadásokról, mindemellett a karrierterveiről és a párválasztásról is beszélt.

Schobert Lara,

Schobert Larának kijut a negatív kommentekből – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Azt gondolják, hogy én egy beképzelt, elkényeztetett, hülye lány vagyok. Attól kezdve, hogy meghallják a vezetéknevemet, hogy Schobert, onnantól kezdve mindenkinek van egy előítélete. Most már igenis szeretném, hogy úgy tekintsenek rám, mint Lara, mert büszke vagyok arra, ami vagyok. Büszke vagyok a szüleimre, és igenis így szeressenek, úgy fogadjanak el, ahogy vagyok, mert én egy jó embernek tartom magam” – nyilatkozta.

Jelenleg ugyan aerobikedzőnek tanul Schobert Lara, ám nem kizárt, hogy egyszer még lovastrénerként hallhatunk róla. “Szerintem, hogy ha majd a rendes fitneszedzőit elvégzem, tervben van az is, hogy amatőr szinten edzősködjek. De igazából azt csak azért tenném, hogy átadjam ezt az élményt, ezt az örömöt az embereknek, amit a lovak adnak” – árulta el.

Rubint Réka lánya arról is beszélt az interjúban, hogy úgy érzi, a párválasztást sokszor megnehezítik a vele szembeni előítéletek. Bár egyelőre nincsen kapcsolatban, azt mondta, ez egyáltalán nem zavarja; inkább egyedül van, mint egy rossz kapcsolatban . “Ahogy öcsém is ezt nem szereti a lányokban, úgy én sem a férfiakban, azt, hogy ha valakivel kapcsolatot alakítok, vagy elkezdek beszélgetni, én azt komolyan gondolom, tehát én vagy komoly dologra vágyom, vagy inkább ne legyen semmi” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top