nlc.hu
Sztárok

Kovács „Kovi” István gigafogyása

97 kilót fogyott, most túlsúllyal küzdőknek segít az egykori felnőttfilm-rendező, Kovács „Kovi” István

Szeretne példakép lenni.

Interjút adott az Indexnek Kovács „Kovi” István, a „pornópápaként” ismert egykori felnőttfilmrendező-producer, aki amellett, hogy elmondta véleményét a hazai a szexedukációról, és elárulta, miért jelentette fel a YouTube-ot, illetve miért hagyta abba 23 év után a rendezést, a gigafogyásáról és a jelenlegi munkájáról is beszélt.

Kovács „Kovi” István

Kovács „Kovi” István 4 évvel ezelőtt – Forrás: Az Igazi Kovi – videó / YouTube

Elmondása szerint a 97 kilós fogyása vezetett el a mostani munkájához: egy 27 éve létező magyar céggel működik együtt. Olyan embereknek segít az egészséges életmódra átállni, akik hozzá hasonlóan komoly túlsúllyal küzdenek, és szeretnének változtatni. “Büszke vagyok arra, hogy az erotika után találtam egy másik olyan területet, amibe szerelmes vagyok, és a jövőben szeretnék is hűséges maradni azokhoz, akik eddig belém fektették a bizalmukat, és természetesen azokhoz is, akik ezután keresnek meg engem” – jelentette ki a hazai szexipar egykori legismertebb alakja.

Bevallotta, tudja, hogy még van rajta 20 kiló súlytöbblet, de tervezi, hogy ezt is ledobja. “Szeretnék példakép lenni” – vallotta be Kovi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top