nlc.hu
Sztárok

Ma 54 éves Keleti Andrea

Egy percet sem öregedett: így nézett ki 20 évvel ezelőtt a ma 54 éves Keleti Andi

Mi lehet a fiatalsága titka?

Keleti Andrea 2006-ban táncolta be magát a magyarok szívébe, amikor a hatalmas sikernek örvendő Szombat esti láz című műsort megnyerték Csonka Andrással. A páros ezt követően nem csak közeli barátságban maradt, hanem a táncos show-műsor 4. évadában is részt vettek, ugyanis András volt az egyik műsorvezető, míg Andi a zsűriben kapott helyet, és két szérián át ítészként értékelte a párosokat.

Keleti Andi

Fotó: Instagram

A táncosnő mindeközben helyt áll anyaként és feleségként is, és megnyitotta saját tánciskoláját, ahol több tanítványát is sikeres eredményekhez vezette. Férjével, Zoltánnal idén ünnepelték 24. házassági évfordulójukat, és annak ellenére, hogy Zoli kilenc évvel fiatalabb Andinál, a kapcsolatuk a mai napig irigylésre méltó. 

Szerintem az, hogy a mi kapcsolatunk a mai napig ennyire erős és masszív, annak is köszönhető, hogy nagyon szerencsésen találtunk egymásra, a kezdetektől sok közös tervünk, álmunk, feladatunk van. És a humor nagyon fontos. Persze minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek és nehézségek. A mi életünkben a legnagyobb nézeteltéréseket a gyereknevelés terén éltük meg. A munkánk sosem vesztünk össze, nagyon gördülékenyen megy az első perctől kezdve. Ezért olyan nagy válságokat sosem éltünk meg. A legjobb barátom Zoli, ha valami gondom van, hozzá fordulok, de ő is szerencsés, mert olyan típus vagyok, hogy nem bonyolítom túl a dolgokat, könnyen túllépek a sérelmeken, nem akadok fent apróságokon” – nyilatkozta egy éve Andi, aki azt is elárulta, egymáson kívül a tánc és a közös tánciskolájuk is közös szerelem az életünkben.

A szerelmeseknek két gyermekük van, lányuk, Viki 2001-ben, fiuk, Máté 2005-ben született. 

A Szombat esti láz után Andi több műsorban is szerepelt, és kevés alkalommal távozott üres kézzel. Megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériáját, a Kalandra Fal! című műsor győztes csapatának tagja volt, a 2016-os Nagy Duett döntősei közé is bekerült, majd férjével megnyerték a  Drágám add az életed című műsort is. 

Keleti Andi 2000-es évek eleje
Megnézem
Összes kép (5)

Az elmúlt hónapokban a táncosnő leginkább elképesztő fogyásával került az újságok hasábjaira, bár az életmódváltással, ahogy az nlc-nek is mondta, abszolút nem az volt a célja, hogy tele legyen vele a média. 

Táncosnőként mindig figyelnem kellett arra, hogy jó formában legyek, anyukaként pedig az ember tudja, hogy fontos a helyes táplálkozás. Azonban az emberre 45-50 éves korában már könnyebben felszaladnak a kilók. Emellett pedig – be kell vallanom – imádok sütni-főzni, a férjemmel szeretünk étterembe járni, ahogy a barátaimmal is. Ez az oka annak, hogy felszedtem pár kilót. A táncóráimon, ahol tükör előtt állok, realizáltam, hogy ezt már nem jó nézni. Sosem voltam kövér, de ez idő alatt nyolc kilót adtam le, amit igazából túlzásnak is éreztem. Az ideális a 6-7, amit azóta is tartok. Előtte pont egy olyan határon mozogtam, hogy az arcom is kikerekedett, látszódott a kezemen és a lábamon, hogy híztam. Ettől a pár kiló mínusztól viszont visszanyertem a régi táncos formámat – mesélte Andi, aki egy-két jó tanáccsal is ellátta az olvasókat, amit saját magán és házastársán tapasztalt ebben az időszakban. – Zoli egy igazi úriember, így amikor kicsit ducibb voltam, akkor is mindig nyugtatott, hogy így is tetszem neki. Úgy gondolom, nem jó, ha valaki a párja miatt fogy, inkább  saját magának bizonyítson. Ha te jól érzed magad a bőrödben, úgy érzed, jó formában vagy, jól tudsz felöltözni, trendibb vagy, mint régebben, akkor a közérzeted, hangulatot is jobb. A férjnek pedig ez számít, hogy a feleség nem ideges, depressziós, hanem kiegyensúlyozott és boldog, sugárzik. Zoli is így volt vele.”

Keleti Andi 2016
Megnézem
Összes kép (5)

A ma 54 éves Andi a fotókat elnézve olyan, mintha egy percet sem öregedett volna, és ha ma valakinek azt mondjuk, hogy Keleti Andrea, akkor egy mindig mosolygós, csinos, elképesztő táncosnő ugrik be mindenkinek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top