nlc.hu
Sztárok

Cinthya Dictator Terézvárosról

Cinthya Dictator kiakadt a fővárosi állapotok miatt: „Meg kell valakinek halnia ahhoz, hogy ezt komolyan vegyék?”

Szerinte a VI. kerület életveszélyes.

Cinthya Dictator magához képest szokatlan módon fakadt ki, amikor a fővárosban sétálgatva észrevette, mennyire romos állapotok uralkodnak a VI. kerületben. Bérházak sorai omladoznak, volt olyan, amiről látványosan hullott a vakolat és a téglák. 

Cinthya Dictator

Cinthya Dictator (Fotó: Instagram)

A fotóművész életveszélyben érezte magát, főleg, amikor meglátta a földön heverő téglákat, amik csak a szerencsének köszönhetően nem találtak el egy járókelőt sem. „Életveszélyes ez a kerület! Szinte naponta találkozom omló házfalakkal, szörnyű állapotban lévő házakkal, miközben itt a kerületben inkább azzal foglalkoznak, hogy minél több legyen a biciklitároló vagy a rollerállomás. Semmi bajom a bringásokkal, nem arról van szó, de a fontossági sorrenddel egyáltalán nem értek egyet. Meg kell valakinek halnia ahhoz, hogy ezt komolyan vegyék? – magyarázta a Borsnak Cinthya, aki hozzátette, ugyan egy veszélyt jelző felirat kint van, de azt is vőlegényének, Molnár Tominak kellett visszatenni. A páros akkor borzadt el igazán, amikor látták, hogy a környéken gyerekek szaladgálnak. – Ott szaladgált két kisgyerek a szülőkkel, nézni is rossz volt. Én már inkább az út közepén megyek, az is biztonságosabb, mint a járda. Mindenkinek azt javaslom, nézze meg, mi van felette, ha arra sétál, mert valóban életveszélyes.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top