nlc.hu
Sztárok
Istenes Bence a Hell Boxing Kings versenyen

Istenes Bence indul Molnár Áron helyett a nemzetközi bokszgálán, kiderültek az okok

Váratlan fordulat.

Hiába nyerte meg Molnár Áron a Sztárboxot férfi középsúlyban, mégsem ő indul ebben a kategóriában a Hell Boxing Kings nemzetközi bokszversenyen. A színész helyett Istenes Bence képviseli Magyarországot középsúlyban az 1 millió dollár összdíjazású nemzetközi bokszversenyen.

Molnár Áron és Istenes Bence

Molnár Áron helyett Istenes Bence fog bunyózni – Fotók: Sajtóklub

Mint ismert, a Sztárbox győztesei egy nemzetközi bokszversenyen, a Hell Boxing Kings mérkőzésein csaphatnak össze a celeb kategóriában 10 ország legjobb bokszolóival. Az összdíjazás 1 millió dollár (355 millió forint), a nyertesek pedig 100 ezer dollárt (35,5 millió forintot) tehetnek zsebre súlycsoportonként. Ezt a megmérettetést viszont csak Berki Mazsi és Brasch Bence vállalták, Molnár Áron elutasította a felkérést, – a Blikk információi szerint – ugyanis nem tudtak megegyezni a szervezőkkel. Helyette Istenes Bence bizonyíthat a ringben, akinek – ahogy a többieknek is – a Hell Energy Promotion Kft. 15 millió forinttal támogatja a felkészülését.

“Ősszel újra ringbe lépek, ugyanis az a megtiszteltetés ért, hogy én képviselhetem Magyarországot a Hell Boxing Kings nemzetközi boxversenyen”jelentette be közösségi oldalán Istenes Bence. Posztjában arra is kitért, hogy sokat tanult a tavalyi évből emberileg és szakmailag is, és sokkal keményebben készül idén.

Arról, hogy valójában miért nem vállalta Molnár Áron a felkérést, és miért nem tudott megegyezni a szervezőkkel, a közösségi oldalán tálalt ki a színész-aktivista. Kiderült, Hajdú Péter az oka, hogy nem vállalta a bokszolást, de posztjában Istenes Bencének is keményen odaszólt.

Hogy miért nem indulok a Hell nemzetközi versenyén? Először is, mert nem tudtunk megegyezni a Hell-lel. Soknak tűnhet ez az összeg, amit ajánlottak, de sajnos arról nem szól a fáma, hogy ebből kellet volna fizetnem a január óta a boxedzőimet, az erőnléti edzőmet, a futóedzőmet, az étrendet, a táplálék kiegészítőket, a regenerálódást elősegítő masszázst, gyógytornát, hidegterápiát, mentálhigiénés felkészülést. Nem kaptam volna meccspénzt így 3 meccset ingyen bunyóztam volna, illetve az volt a mondás, hogy a meccspénzt is a felkészülési pénzből kell megoldani.
Másrészt nagy meglepetés volt, amikor az első tárgyaláson szemben ült velem Hajdú Péter. Mint később megtudtam, ő is a Hell igazgatótanácsának tagja, ő is masszívan részt vesz ennek a szervezésében. Nekem semmi dolgom Hajdú Péterrel, ráadásul a Varga Juditos interjú után extrán összetettem a kezem, hogy nem kell részt vennem egy olyan programban, amihez ennek az embernek köze lesz. (…) A helyettem felkért Istenes Bencével kapcsolatban pedig csak egy megjegyzésem lenne. Ahhoz, hogy hitelt tudjon magának szerezni, hogy miért ő méretteti meg magát nemzetközi szinten, hiszen a Sztárboxban a harmadik helyen végzett, először lehet, hogy el kellene vennie az övemet” – írja.

Hajdú Péternek sem kellett több, egyből visszaszólt Molnár Áronnak, sőt oda is szúrt neki. 

Most olvastam Molnár Áron facebook bejegyzését, hogy miért nem képviseli Magyarországot a HELL Boxing Kings nemzetközi ökölvívó versenyen. Remélem, nem veszi tolakodásnak a Művész úr, ha pár mondatban reagálok bejegyzésére:

1. Nem vagyok a HELL igazgatóságának tagja, a HELL Boxing Kings projektre lettem felkérve, mint producer. 24 éve vagyok televíziós, rengeteg hasonlóan nagy televíziós show műsort készítettem, többek között a legutóbbi Megasztárt is.

2. Sem ő, sem a managere nem említette a tárgyalások alkalmával, hogy problémájuk lenne a személyemmel. Egy dolgot szerettek volna: még több pénzt. Nettó 15 millió forint Molnár Áronnak nem volt elég a felkészülésre. Megjegyzem, hogy 10 ország összes celeb versenyzői közül, egyedül neki nem!

3. Ha Molnár Áron megkapta volna az általa kért összeget, akkor már nem számított volna, hogy én is lehetőséget kaptam, mint műsorkészítő a produkcióban! Akkor már nem kellett volna összemosni egy független magyar cég által megálmodott és megvalósított nemzetközi ökölvívó versenyt a politikával!

4. A HELL Energy politikától független, sikeres magyar vállalkozás! Soha nem volt köze a politikához és nem is lesz! A HELL Boxing Kings szervezőt nem érdekli, hogy ki milyen politikai nézeteket vall, hogy ki poltikai aktivista és ki nem az, őket az ökölvívás érdekli és az, hogy az általuk megálmodott nemzetközi ökölvívó versennyel minél több fiatal tehetséget fedezzenek fel!” – reagált a tévés.

Molnár Áron amúgy április közepén bejelentette, hogy felfüggeszti működését az általa elindított a noÁr Mozgalom.  A színész-aktivista ezt leginkább a fizikai és mentális egészség megőrzésének fontosságával indokolta. Bejelentését akkor azzal zárta, hogy „ha szükség lesz rájuk”, természetesen visszatérnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top