nlc.hu
Sztárok
Molnár Áron inkább lesz gerinces, mint gazdag

Molnár Áron: “A pénznél mindig előrevalóbb volt számomra a gerinc”

A színész kendőzetlen őszinteséggel vallott Geszti Péternek arról, hogy bár tudja, hogy igazságérzete nincs mindig a hasznára, nem tud mit tenni ellene.

Az Adom a napom kedd esti adásának vendége Molnár Áron volt, aki kíméletlen őszinteséggel mesélt életéről és saját világnézetéről Geszti Péternek az este folyamán a stúdióban. Rengeteg téma felmerült a műsorvezető és a színész között, melyek közül az egyik legjelentősebb talán az volt, amikor Geszti Péter arról kezdte el faggatni Áront, hogy vajon jó dolog-e az egy ember karrierjében és a pénzügyeiben, ha valaki olyan erős igazságérzettel rendelkezik, mint ő. 

Fotó: VIASAT3 / Fábián Bori

Fotó: VIASAT3 / Fábián Bori

Nem tud szemet hunyni

Áron ugyanis független színészként dolgozik, így érthetően nagyon fontos lehet számára, hogy szeressenek együtt dolgozni vele az emberek. Geszti Péter szerint azonban sokszor azok az erős nyilatkozatok és megnyilvánulások amiket tesz, nem biztos, hogy a javára vannak. 

Azt tudatosítanom kell magamban, hogy a pénzügyeimre sokkal jobban oda kell, hogy figyelnem. 36 évesen most már azért össze kell szednem magam. De az van, hogy a pénznél mindig előrevalóbb volt számomra a gerinc.

– adta válaszul a műsorvezető megállapítására Áron, aki leszögezte, hogy sosem tudna szemet hunyni egy igazságtalanság felett, csak azért, hogy egy munkát megkapjon.  

Belátja, amikor hibázik

Mindezek után Geszti Péter arra is rákérdezett a színésztől, hogy vajon jó dolog-e az, ha azokba mar bele, akik adott esetben munkát tudnának számára adni. 

„Sok helyzetben vagyok vörös posztó” – kezdte vallomását a színész, aki nem tagadta, hogy van, amiben változnia kell, ugyanis ő is látja a hibáit. Itt el is mesélt egy történetet, ami a Sztárbox-ban történt. Mint mondta, a műsorban nagyon zavarták a soviniszta kiszólások az ottani műsorvezetőktől, felháborodottságában pedig ki is írt erről egy posztot. Mikor azonban a producer a legnagyobb barátsággal felhívta emiatt, rájött, hogy talán nem kellett volna hirtelen indulatból cselekednie, ugyanis máshogy is meg lehetett volna oldani ezt a problémát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top