nlc.hu
Sztárok
Hatalmas az érdeklődés Tóth Gabi és Papp Máté Bence táborára

Hatalmas az érdeklődés Tóth Gabi és Papp Máté Bence táborára

Rengetegen érdeklődnek Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence közös tábora iránt, amelyre május végétől lehet már jelentkezni.

A vártnál sokkal nagyobb az érdeklődés az énekesnő és táncos párjának közös tábora iránt. Tóth Gabi a Borsnak mesélt arról, hogy hogyan állnak a szervezéssel és milyen nehézségekbe ütköztek a tervezés során. 

Papp Máté Bence és Tóth Gabi

Fotó: Instagram

Rengeteg program várja a táborozókat

Az Egy a ritmusunk névre hallgató tábor leírása szerint két csoportban fognak foglalkozni a résztvevőkkel. A 8-12 éves korcsoportot Kiss László Vidor, a Fricska táncegyüttes tagja oktatja majd, a 13-18 évesekkel pedig Tóth Gabi és párja fog foglalkozik. Ahogyan ők írják: Papp Máté Bence az Egy a Ritmusunk Tábor lelke és kezdő üteme, Tóth Gabi pedig a szíve és hangja.

A tábor tematikája tökéletesen illeszkedik az utóbbi időben Gabi által képviselt hagyományőrzéshez: a lovaglás, az íjászat, a nemezelés és a gyöngyfűzés is a repertoárban van a jurtákban elszállásolt gyerekek számára, akik nap végén Tóth Gabi koncertekkel vezethetik majd le megmaradt energiájukat.

Hatalmas az érdeklődés

Gabi elárulta, hogy nagyon sokan jelentkeztek már a táborba, de vannak még szabad helyek.

„Sokan jelezték, hogy 2-3 gyerek együtt jönne, amire mi nem gondoltunk, ezért most próbáljuk úgy elhelyezni a fiatalokat, hogy ők egy sátorban lehessenek. Nehéz a logisztika, hiszen 10 fős csapatokban rakjuk össze a gyerekeket a jurtákba.”

Eredetileg 40-50 fővel akartunk indulni, de már kibővítettük a jelentkezést, és körülbelül 70 főnél járunk, ezt még bevállaltuk. Nagyon örülünk neki, hogy ennyien jönnek, rengeteg felnőtt is írt nekünk, hogy szívesen jönnének, így elgondolkoztunk rajta, hogy legközelebb felnőtt tábort is tartsunk, ahol mindenki visszarepülhet egy kicsit a gyerekkorába.

Azt is tudni érdemes a táborról, hogy az énekesnő egész végig jelen lesz.

„Nagyon húzós lesz, 2×2 órás tánc- és énekóráink lesznek, szatmári és mezőségi táncanyagokat és dalokat fogunk tanítani, a tábor végén lesz a gálaműsor, ahová a szülők is jönnek majd, a gyerekek pedig bemutatják, amit egész héten tanultak.” – árulta el az énekesnő, aki szeretettel várja azokat a gyermekeket is, akik mások előtt még félnek megmutatni tehetségüket, ő ugyanis segítene nekik abban, hogy el tudják engedni magukat a közönség előtt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top