nlc.hu
Sztárok
Először beszélt 29 évvel idősebb, milliárdos párjáról Lagzi Lajcsi lánya

Először beszélt 29 évvel idősebb, milliárdos párjáról Lagzi Lajcsi lánya

A befolyásos üzletember teljes vállszélességgel támogatja fiatal szerelme törekvéseit.

Hatalmas sikerrel zárult Galambos Lajcsi lányának ötödik divatbemutatója. A vörös szőnyeges eseményen nemcsak a szakma színe-java volt jelen, hanem Galambos Bogi családja: az édesanyja, Boglárka, aki hosszú idő után először állt kamerák elé, Lagzi Lajcsi fiatalabb fia, István, valamint Bogi újdonsült párja, Csipak Péter. A Story magazin tudósítása szerint az édesanyja aznap este sokáig a háttérben meghúzódva próbálta figyelemmel követni az eseményeket, minden igyekezete ellenére azonban mégis nagy feltűnést keltett, miután évek óta semmilyen nyilvános rendezvényen nem láthattuk őt.

Galambos Bogi a legújabb kollekcióját június 6-án a Fashion Streeten mutatta be - Forrás: RTL / Reggeli - videó (2024.06.05.-i adás)

Galambos Bogi a legújabb kollekcióját június 6-án a Fashion Streeten mutatta be – Forrás: RTL / Reggeli – videó (2024.06.05.-i adás)

Anya rettentő büszke rám, és meg kell jegyeznem, hogy nagyon nagy dolog, hogy eljött a bemutatóra. Már jó ideje nem állt kamerák elé, egyáltalán nem szokott és nem is szeret szerepelni, értem most mégis megtette” – nyilatkozta elérzékenyülve Bogi, hozzáfűzve: “A jelenlétével apát is képviselte, aki ugyan sajnos nem lehetett itt az eseményen, mégis mindenről tudott, naprakész volt, és a távolból drukkolt nekem“. A fiatal divattervező elárulta: telefonon mindennap beszél a baracskai börtönben ülő szülőjével.

A jeles eseményen Bogi először mutatkozott együtt nyilvánosan a 29 évvel idősebb, milliárdos párjával, Csipak Péterrel. Budapest legszebb és legmodernebb bevásárlóutcájának, a Fashion Streetnek a megálmodója, illetve  -alkotója nem csak a magánéletben van egy hullámhosszon a fiatal divattervezővel:a munkában is jól kiegészítik egymást. “A párom szakmabeli, úgyhogy nagyon sokat segített nekem az álmaim elérésében. Értékes, hasznos tanácsokkal látott el, és egyfajta védőhálóként végig mellettem állt. Ha ő nincs, akkor nem biztos, hogy ezt meg tudom így valósítani” – vallotta be.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Először beszélt 29 évvel idősebb, milliárdos párjáról Lagzi Lajcsi lánya

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top