nlc.hu
Sztárok
Kulcsár Edina szépségkirálynőként

Tíz éve lett Magyarország Szépe Kulcsár Edina, ennyit változott azóta

Kulcsár Edina nevét 2014-ben ismertük meg, amikor Magyarország Szépének választották. Azóta nagyjából mindennap hallunk az életéről (ha akarjuk, ha nem).

2014 nyara fontos fordulópontot hozott az akkor 23 éves Kulcsár Edina életébe: megnyerte a Magyarország Szépe versenyt, majd decemberben második lett a Miss World megmérettetésén. Nagy büszkeség, hogy mindezek mellett még Európa Szépének is választották, amit – elmondása szerint – nemcsak külső szépségével érdemelt ki, kellett hozzá a kedvessége és az intelligenciája is.

Kulcsár Edina várandósan

Fotó: Fotocentrál.hu – Trenka Attila

A világ akkor nagyot fordult Edinával, aki már szépségkirálynőként szakított a vőlegényével, és mint azt az 1kanapén című műsorban kendőzetlen őszinteséggel elmondta, komoly lelki sebeket szerzett és anyagilag is rosszul érintette az elválás. 

Két házasság, négy gyerek

Ezután a megterhelő időszak után, óvatosan haladva találtak egymásra Szabó András Csutival, akivel egy baráti társaságba jártak. Szerelmük gyümölcseként két gyerekük született, 2018-ban Medox, 2020-ban pedig Nina.

Kapcsolatuk azonban nem hozta meg a várt boldogságot, óriási port kavart a szakításuk, majd mindaz, ami ezután Edinával történt. A szintén kétgyermekes rapper, G.w.M rabolta el a szívét, akivel már egy közös lányuk is született. A baba, aki hamarosan kistestvért is kap, a különleges Amara nevet kapta. 

Az egykori szépségkirálynő háta mögött tehát mozgalmas évtized áll, és ki tudja, mit tartogat még neki a jövő. Elnézve az eddigieket, tudni fogunk minden apró részletről!

Megnézem
Összes kép (9)

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Trenka Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top