nlc.hu
Sztárok
„Igazi terápia volt ez" - Horváth Gréta sosem felejti el

„Igazi terápia volt ez” – Horváth Gréta sosem felejti el

Nem akármilyen élményben volt része az influenszernek: elmondása szerint csodálatos napokon van túl, úgy érezte magát, mint egy filmben.

Horváth Gréta egyre jobban érzi magát a bőrében, és ez nem csak külsején látszik meg, hanem azon is, hogy az utóbbi időben újabbnál-újabb különleges utazásokra indul és válik a jelek szerint teljesebbé általuk. A közelmúltban Cipruson emlékezett meg elhunyt nagypapájáról egy, a mamájával közösen készített fényképpel, és valódi boldogsággal töltötte el, hogy részük lehetett együtt egy ilyen élményben.

Most pedig élete első „csajos nyaralásán” vett részt barátnőjével és édesanyjával, mint mondja, valódi terápia volt számára ez a kaland, minden pillanatát imádta, úgy érezte magát, akárcsak egy filmben.

„Most voltam először igazi csajos nyaraláson. Nagyon jól éreztem magam. Édesanyámmal az első utazásunk volt. Zsuzsi barátnőmet több mint 10 éve barátomnak tudhatom. Munka kapcsán ismertük meg egymást. Őrülten hálás vagyok azért, hogy ez a két nő most egy hetet adott nekem az életéből. Megéltünk együtt iszonyatosan jó pillanatokat, amiket soha nem fogok elfelejteni. Igazi terápia volt ez a nyaralás mind a hármunknak. Olyan volt ez az utazás mint a filmekben. Minden üzletbe bementünk, nem siettünk sehová. Ott ettünk ahol kedvünk tartotta, és én is tudtam mindenhol az életmódomnak megfelelően étkezni. Habár a pizza és a tészta, pékáruk, desszertek nálam kimaradtak, abszolút nincs hiányérzetem a gasztronómiai élvezetekben. Csodás lábbeliket, ruhákat, kozmetikumokat vettünk. Minden építészeti csoda előtt tátott szájjal áltunk és csak néztük. A kis olasz utcákban andologtunk, szólt a zene. A Vatikán, Trevi, Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, Castel Sant’Angelo felfoghatatlanul elragadó. Az egész nyaralás egy olasz film volt, amiben mi hárman voltunk a főszereplők. Egy percet sem idegesítettük egymást” – osztotta meg lelkesedését és meghatottságát követőivel az Instagramon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top