nlc.hu
Sztárok
Pásztor Anna elszólta magát, Bochkor Gábor már nem szingli?

Pásztor Anna elszólta magát: Bochkor Gábor már nem szingli?

Pásztor Anna különleges ajánlatot tett a szülinapos Bochkor Gábornak, és azt is elárulta, hogy már nem szingli a műsorvezető.

Pásztor Anna akarva, vagy akaratlanul, de elszólta magát, és elárulta, Bochkor Gábor már nem szingli.

Pásztor Anna elszólta magát: Bochkor Gábor már nem szingli?

Bochkor Gábor a reggeli rádiózás közismert arca, akiről mindenki úgy tudja, hosszú ideje egyedülálló, ám most úgy hírlik, hogy újra szerelmes. A kapcsolatról Pásztor Anna rántotta le a leplet, amikor a Bochkor című reggeli műsorban adott interjút.

Az énekesnő és Bochkor hosszú évek óta barátok, így nem véletlen, hogy a Bochkor 6X egyik meghívott fellépője volt. Ugyan egészen eddig nem is volt köztük több mint barátság, Anna egy édes hármast ajánlott fel akkor a szülinaposnak.

Ráadásul azt is elárulta, hogy Bochkor Gábor új párja iránti tiszteletből gondolt a hármasra:

Nekem még tartozol a diákéveimért, hogy téged kellett hallgatnom minden reggel egyetemre menet, és ezért az egyik lehetőség a természetben való fizetés. De mivel tiszteletben tartom a párkapcsolatod, hiszen volt is alkalmam találkozni a kedves hölggyel, ezért gondoltam nem rontanék bele, és legyen édes hármas.

A meglepő bejelentés után Anna előállt egy másik lehetősséggel is:

Vagy van a B opció, azt mondtad, hogy veszel nekem egy TV-t. Én ebben is nagyon szívesen benne vagyok, de lehet a kettő egyszerre is. Meg is beszéltük, mindenben benne vagyok

— reagált a rádiós.

De vajon ehhez a sok poénkodáshoz mit szól Bochkor új szerelme, és persze, hogy ki lehet a titokzatos hölgy?!

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top