nlc.hu
Sztárok
Geszti Péter Majkáról: "Kóstolgatott engem már korábban..."

Geszti Péter Majkáról: „Kóstolgatott engem már korábban…”

Az Adom a napom legújabb adásának vendége Majoros Péter, Majka. Kövesd te is végig a műsorvezető egy napját a streaming felületünkön!

Az Adom a napom negyedik évadának második hetéhez érkezett a műsor, a hétfői vendég pedig nem más, mint Majoros Péter, Majka. A műsorvezetőt és eladót nagy szeretettel és kíváncsisággal hívta meg műsorába Geszti Péter, noha nem tagadja, kóstolgatta őt már korábban. 

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

“Mai vendégem nevét mindenki ismeri, a self-made man prototípusa, a magyar showbusiness mélyről induló valóságshow hőse, aki csúcsra járatta magát a magyar pop bizniszben is, koncertjei telt házzal dübörögnek országszerte. Vajon mit gondol, van-e még feljebb, és tud-e eleget nyújtani a családapa szerepében nap, mint nap? Hogyan igyekszik működtetni a munka és a magánélet egyensúlyát, aki ennyire hajt? És hogyan tartja meg, vigyáz mindenre, amit elért és legfőképpen önmagára? Nagyon érdekel mindez, már csak azért is, mert noha kóstolgatott engem már korábban, mégse ültünk le beszélgetni még eddig soha.”

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját hétfőn Majoros Péter, Majka, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top