Friss fotókon az afáziában szenvedő Bruce Willis

N.O. | 2024. Szeptember 10.
Bruce Willis családja 2022-ben jelentette be, hogy a színészt afáziával diagnosztizálták, azóta visszavonultan, családi körben tölti az idejét a színészklasszis.

Bruce Willis, miután afáziát diagnosztizáltak úgy döntött, visszavonul a színészi pályáról. A visszavonulásának hírét lánya, Rumer Willis jelentette be még 2022 tavaszán. A színész állapota azóta folyamatosan romlik, az orvosok megállapították, hogy ún. frontotemporális demencia, azaz a Pick-betegség okozza nála a tüneteket.

(Fotó: Getty Images)

„Elmerülhetnék a bánatban, de inkább ünneplem azt a sok mindent, amiért hálásak lehetünk. Van két csodálatos lányunk, és egy olyan erős családi kötelék, ami minden megpróbáltatást kibír. Egyszerűen imádom ezt a férfit, akihez feleségül mentem, és annyi szeretet, gyengédség van az életünkben, mint talán még soha”

 – írta korábban felesége, Emma Willis egy közös családi fotóhoz.

Áprilisban lett egyéves Louetta, Rumer Willis és Derek Richard egyéves kislánya, Demi Moore és Bruce Willis elsőszülött unokája. Rumer pár hete mesélt arról, hogy a demenciával küzdő édesapja mindig felragyog, ahányszor csak meglátja az unokáját.

A színészről most friss fotók láttak napvilágot:

A demencia ezen formája, amiben Bruce Willis is szenved, gyakran fiatalabb korban, vagyis 45–65 éves kor között jelentkezik, és bár kezdetben a memória még nem érintett, de a személyiség és a viselkedés megváltozik, a későbbiekben pedig romlanak a kommunikációs, valamint a memória- és a fizikai készségek.

Exit mobile version