Ritkán látott lányával jelent meg a Sztárboxban Erős Antónia – fotó

F. B. | 2024. Szeptember 24.
Erős Antónia lányával látogatott el a Sztárbox stúdiójába.

Rengeteg izgalmat tartogatott a Sztárbox negyedik negyeddöntője, amelyen Földes Eszter és Lola mellett Czutor Zoltán és Mészáros András, illetve Torghelle Sándor és Shane Tusup küzdöttek meg egymással a ringben. Nem csoda hát, hogy a hazai sztárvilág apraja-nagyja is kíváncsi volt az összecsapásokra, köztük az az Erős Antónia is, aki már évtizedek óta az RTL híradósa. Antóniát lánya, Tóth Szonja Mária kísérte el a meccsekre. 

Fotó: RTL / Sajtóklub

Kétségtelen, hogy volt is miért izgulniuk, Tusup és Troghelle Sándor meccse ugyanis minden kétséget kizáróan nagyon izgalmasra sikerült. Erős Antónia gyerekei 2009. július 29-én születtek, idén nyáron lettek 15 évesek. Az RTL híradósa nagyon büszke tinédzser ikreire, akik már külön utakon járnak, de úgy tűnik még mindig szakítanak arra is időt, hogy minőségi időt töltsenek el édesanyjukkal.

“Klassz gyerekeink vannak. Szorgalmasak, becsületesek, céltudatosak, és szeretnek tanulni. Nagy öröm számomra, hogy az általános iskola után mindkettőjüket felvették abba a gimnáziumba, ahová eredetileg is szerettek volna járni. Eddig egy osztályban tanultak, de szeptember elejétől már külön utakon mennek tovább” – mesélte Antónia korábban.

Íme a fotó az anya-lánya programról: 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Exit mobile version