Csak nemrég jöttek össze, de már az első közös gyermeküket várja párjával Fekete Dávid

F.C. | 2024. Szeptember 25.
Gólyahírről számolt be az exmegasztáros.

Jön a baba Fekete Dávidéknál. A 322 millió forintos csalással vádolt énekes a közösségi oldalán osztotta meg, hogy szerelmével, Szintiával az első közös gyermeküket várják.

“Az életünk, egyik legnagyobb ajándéka növekszik benned. Köszönöm, hogy ilyen csodálatos társam vagy, és hogy életet adsz a születendő gyermekünknek! Minden nap egy újabb csoda, amit megélhetünk, és alig várom, hogy üdvözölhessük és szerethessük a kisbabánkat az ikrekkel együtt” – posztolta az egykori megasztáros – aki még nem hagyhatja el Győrt a folyamatban lévő bírósági ügye miatt -, fotót is mutatva a várandós párjáról.

A 37 éves énekes és a szépségiparban dolgozó kedvese február óta alkotnak egy párt, azóta már össze is költöztek, most pedig már családalapításra készülnek.

Mint korábban elmondta, az interneten kezdtek el beszélgetni, és nagyon hamar rájöttek, hogy tökéletesen egy hullámhosszon vannak. „Noha rövid ideje vagyunk együtt, nagyon intenzív a kapcsolatunk, olyan, mintha már régóta egy pár lennénk. Rengeteg időt töltünk együtt, nagyon elmélyült beszélgetéseink vannak, és hasonló érzelmi beállítottságú emberek vagyunkmesélte akkor a párjáról Fekete Dávid, aki már akkor úgy érezte, Szintia személyében megtalálta az ideális társat. “Noha Szintivel nagyon egy hullámhosszon vagyunk, nem kapkodunk, lépésről lépésre haladunk” – mondta még 7 hónappal ezelőtt az énekes. Úgy tűnik, időközben felgyorsultak az események, hiszen már az első közös gyermeküket várják. Fekete Dávid pedig így hamarosan háromszoros édesapa lesz, hiszen 2020-ban ikerfiai születtek az akkori feleségétől, Reginától.

Kiemelt fotó forrása: Instagram / @fekete_david_official

Exit mobile version