Mint egy gerlepár: így festett Laky Zsuzsi és Dietz Guszti a kapcsolatuk hajnalán

nlc | 2024. Szeptember 25.
Úgy tartják, a hetedik év kritikus egy kapcsolatban, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti azonban ennek már a duplájára is rácáfolt lángoló szerelmével.

Laky Zsuzsi és férje, Guszti 2008-ban ismerkedett meg egymással, ám a szerelem nem első látásra lobbant fel közöttük. Miután közelebbről is megismerték egymást, rájöttek, hogy mennyire passzolnak – kapcsolatuknak ennek ellenére senki sem jósolt nagy jövőt.

Fotó: Fotocentrál.hu – Trenka Attila

Laky Zsuzsi 24 éves volt, amikor Dietz Gusztávot testőrként rendelték mellé. A Fókusz egy korábbi adásában azt mesélte, hogy folyamatosan kerültek egymáshoz egyre közelebb. „Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a külső nálam nem fontos, viszont a belső tulajdonságai azok, amiket nagyon szeretek benne. Nagyon jó humora van, intelligens, és nekem az nagyon fontos, hogy fel tudok rá nézni” – idézte fel a kezdeteket az egykori szépségkirálynő.

Elsőre Guszti személyisége fogta meg, az, hogy ehhez még vonzó külső is társult, csak hab volt a tortán. Amikor egymásra találtak, akadt, aki egyenesen megpróbálta lebeszélni Zsuzsit arról, hogy szorosabbra fűzze a szálakat a ketrecharcosként szép sikereket elért szerelmével.

„A legjobb dolog vagy az életemben!”

Sosem rejtették véka alá, hogy az első évük tényleg küzdelmes volt, keményen megdolgoztak azért, hogy összecsiszolódjanak, amit a jelek szerint maximálisan teljesítettek. A lánykérésre először édeskettesben kerítettek sort, majd hivatalosan egy karácsonyi családi összejövetelen jegyezték el egymást. A boldogító igent 2010. szeptember 25-én mondták ki, és elmondásuk szerint azóta is lángolva szeretik egymást.

A legjobb dolog vagy az életemben! A gyerekeim apja, a szerelmem, a lelki támaszom, a váram! Ma 10 éve fogadtunk egymásnak örök hűséget, holtomiglan-holtodiglan… Én hiszek ebben, hiszek abban, hogy ebben a romlott, külsőségekről szóló világtól mi mások tudunk lenni, és az egymás iránti tiszteletünkkel, szerelmünkkel példát mutatni, értéket adni a gyerekeinknek!

– írta Zsuzsi tizedik házassági évfordulójukon, négy évvel ezelőtt. 

Fotó: Fotocentrál.hu – Fábián Olga és Schumy Csaba

S hogy mi a földöntúli boldogságuk titka? Minden bizonnyal az, hogy mindig kimondják, ha valami bántja őket, és sosem fekszenek le haraggal. Rengeteget beszélgetnek, és nagyon sokszor megölelik, megérintik egymást. Szerencsésnek tartják magukat, amiért a kémia még most is működik közöttük, és szenvedélyesen szeretik egymást, akár évfordulójuk van, akár nem.

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Trenka Attila

Exit mobile version