Rejtett tehetségéről vallott Barabás Éva

F. B. | 2024. Szeptember 25.
Ha másképp alakult volna az élete, akkor Barabás Éva fodrászként is megállta volna a helyét - derült ki a műsorvezetőnő egyik vallomásából.

A Fókusz műsorvezetője bár már évtizedek óta a képernyőn látható, mégis van egy másik szenvedélye is – vallotta meg a Meglepetés magazinnak. Barabás Éva ugyanis a fodrászkodás szerelmese, így ha másképp alakult volna az élete, akkor szívesen űzte volna ezt a szakmát is a tévézés helyett.

Fotó: Birtron Szabolcs

„Nőként nem egyszerű megélni a változást. A műsorvezetés kívülről könnyednek tűnik, de közben folyamatos belső munkát igényel. Velem is előfordult, hogy megkérdőjeleztem magam, de tudom, hogy jó helyen vagyok, és szerencsés, mert azzal foglalkozhatok, amit szeretek. Ha nem ezt csinálnám, talán fodrász lennék, imádok hajat vágni. Vannak állandó »vendégeim« a baráti, családi körből” – mesélte Éva, aki korábban arról is mesélt, hogy majdnem felhagyott a tévézéssel egy alkalommal: 

“28 éves voltam, amikor a Riporter kerestetik-győzelem után, egy életem, egy halálom, feljöttem Budapestre azzal a hozzáállással, hogy vagy megszokom, vagy megszököm. (…) Kerestem az utam, és nagyon igyekeztem, hogy fel tudjam venni a tempót, megértsem, mi, hogyan és miért történik körülöttem. Akkor még a Magyar Televíziónál voltam, és emlékszem, egyszer elrontottam valamit. Annyira a szívemre vettem, hogy ha Siklós András híradós kollégám akkor nem telefonál utánam, és én sírva nem hallgatom végig, hogy “holnap azért gyere dolgozni”, akkor nem vagyok ma itt”

Exit mobile version