nlc.hu
Sztárok
Oláh Ibolya szerint bunda volt Tóth Vera győzelme - az énekesnő reagált a vádakra

Oláh Ibolya szerint bunda volt Tóth Vera győzelme a Megasztárban – az énekesnő reagált a vádakra

Az énekesnő reagált Ibolya vádjaira, melyek szerint csalással sikerült megnyernie a műsort. Vera szerint ez több okból kifolyólag is lehetetlen.

Tóth Vera és Till Attila beszélgettek Kadarkai Endre műsorának legújabb részében, ahol Oláh Ibolya neve is felmerült annak kapcsán, hogy Ibolya korábban azt nyilatkozta, hogy megérzése szerint a Megasztár első évadában csalással nyert Tóth Vera. A bundával való győzelemmel megvádolt énekesnő reagált a vádakra, azonban azt vallja: nem tudja elképzelni, hogy bindzsi lett volna a győzelmében. 

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

A beszélgetésből, amit a Story szemlézett, kiderült, hogy Vera szerint azért sem áll a “bunda” gondolata, mert pont azok voltak odáig Ibolyáért (szerkesztők, műsorkészítők), akiknek módjukban állhatott volna Ibolyát a győzelemhez segíteni, de ez nem történt meg.

„Nyilván őt is ajnározták utána, meg kellett, mert nagyon csalódott volt, hogy nem nyert. Szerintem Ibi teljesen biztos volt benne, hogy ő viszi el a pálmát. És nyilván egy picit jobban elfoglalta őket Ibolya pesztrálása vagy vigasztalása. Én meg ezáltal azt éreztem – s a mai napig van bennem egy ilyen érzés –, hogy egy kicsit engem stabilabbnak láttak, ezért jobban magamra hagytak, miután kialudtak a fények, véget ért az adás. Tán észre sem vették, hogy elmentem… És ez nem ilyen önsajnáltató duma, ezek tények, ez így történt” – emlékezett vissza Vera.

A másik dolog, azt gondolom, hogy a közönséget mindig nagyon tisztelni kell, nem szabad hülyének nézni a nézőt, és Ibolya nagyon sokszor felkészületlen volt. Még fonetikusan is kiírták neki a szöveget a súgógépre, csak hogy énekelje el azt a dalt. És könyörögtek neki, hogy jöjjön be egy koreográfiaórára, tanulja meg a koreográfiát, mert az egy csoda volt, amikor ez megtörtént. Tehát a közönség érzi, hogy – bocsánat, romás kifejezéssel – ki a kanyhaló, tehát sokszor azért megtörtént

– mondta a műsorban.

Nem haragszik Ibolyára

Bár sokan érthető módon megharagudnának a másikra egy ilyen kijelentés után, Vera nem érez így kolléganője iránt, azt azonban nem tagadja, hogy a mai napig zavarja álláspontja. 

„Én úgy tisztáztam, hogy az RTL-en volt egy Reggeli, és beleültettem az ölembe, hogy ’na, mi van, művésznő?’ Tehát én nem tudok haragot tartani. Azért vagyok ilyen hülye egész életemben, mert mindig mindenkinek megbocsátok. Nem tudok Ibolyára haragudni, mert nem tudhatom, milyen így felnőni, meg hogy miből hozta a mintáit, miért nem tud bizonyos dolgokat, helyzeteket kezelni. Mások vagyunk, és azt gondoltam, jobb, ha én vagyok egy picit lazább, nagyvonalúbb.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top