Rúzsa Magdi ezzel a feltétellel vállalta el a Megasztárt

F. B. | 2024. Szeptember 27.
A háromgyermekes édesanyának fontos kikötése volt, hogy gyermekei napirendje ne nagyon változzon a forgatások miatt - ezt pedig a TV2 teljesítette is.

Magyarország legendás tehetségkutató show-ja, a Megasztár szeptember 22-én, 12 év kihagyás után tért vissza a TV2-re. A show zsűrijéből ketten is a Megasztárban mutatkoztak be, két évtizeddel ezelőtt. A Megasztár zsűrijében ugyanis Rúzsa Magdi, Marics Peti, Molnár Ferenc Caramel, Papp Szabi és Marsalkó Dávid foglalnak helyet.

Fotó: Nagy Zoltán

Egy felfedezett tehetség, ma már zsűriszékben

Rúzsa Magdi az éneklés mellett a magánéletében is megtalálta a boldogságot, ma már háromgyermekes anyukaként él boldog házasságban. A férje, Simon Vilmos villamosmérnök, egyetemi tanár. akivel 2017-ben házasodtak össze, 2022 februárjában pedig megszülettek a hármasikreik, Lujza, Keve és Zalán.

A TV2 azonban valóban egy családbarát munkahely, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a kereskedelmi csatornán ősszel műsorra kerülő produkció készítői csak azért megváltoztatták a forgatás menetét, hogy Rúzsa Magdi és a két és fél éves hármasikrek napi rutinja a lehető legkevesebbet csorbuljon – adta hírül a Blikk.

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy Magdi a megújuló Megasztár ítészcsapatát erősíti. Természetesen tiszteletben tartottuk azt a kérését, hogy a gyermekei napirendjét szeretné a felvételek idején is tartani, így a napi beosztásokat úgy alakítottuk, hogy a reggeli és esti rutinnál együtt lehessenek otthon” – állt a TV2 sajtóosztályának kérdésükre adott válaszában.

Exit mobile version