Sztárok

Sztárok, titkos tetoválásokkal

A tetoválás megállíthatatlan divat, és ma már szinte mindenki hord a bőre alá vésett jeleket, ábrákat és szövegeket. Nem kivételek ez alól a hírességek sem, sőt ők talán még inkább hódolnak ennek a szenvedélynek, mert sokszor azzal akarnak feltűnést kelteni, hogy titokzatos értelmű képeket és mondatokat "varratnak fel" magukra. A rajongókat pedig eszi a fene, hogy ez vajon mit is akar jelenteni.

A tetoválás egész életre szóló dolog – legalábbis csak akkor van igazán értelme, ha tényleg egész életünkben vállalni tudjuk azt, amit egy óvatlan pillanatban, vagy éppen nagyon is megfontolva egykor magunkra varrattunk. Vannak sztárok, akik óriásplakátnak használják a testüket, és különféle nyilvános üzeneteket tesznek ki rá, de arra azért nagyon ügyelnek, hogy ez a “hirdetmény” elég rejtélyes legyen ahhoz, hogy a nagyközönség kíváncsiságát felcsigázza. Íme néhány példa…

 

Selena Gomez

Sztárok, titkos tetoválásokkal

Úgy látszik, a hírességek körében is divat a mélyebbnél mélyebb életbölcsességeket. “külföldi” nyelven varratni a bőrre. Selena Gomez például a lapockája alatt talált helyet annak az örökérvényű, filozofikus gondolatnak, amit maga Bang Bang NYC, a híres New York-i tetováló művész írt rá fel szép kerek betűkkel, arabul. A felirat megfejtése ez: “Szeresd magad mindenekelőtt!” Gratulálunk, kedves Selena, megérte! 

Anne Hathaway

Sztárok, titkos tetoválásokkal

Sok bulvárújságíró és paparazzi direkt azzal foglalkozik, hogy a celebek fura és titokzatos tetoválásainak jelentését kifürkéssze. A szép Anne Hathaway testdíszítését azonban mind a mai napig senkinek nem sikerült megfejtenie. Vajon mit jelenthet a csuklóján hordott M betű? Esetleg az is lehet, hogy igazából ez egy W?  Válaszok nincsenek, csak titok és rejtély… Akinek van ötlete, írja meg nekünk! 

Justin Bieber

Sztárok, titkos tetoválásokkal

Nem nagy szenzáció, hogy az ifjú sztárnak új tetoválása van, hiszen ilyenből majd’ minden hónapban beszerez egyet. A legutóbbi azonban minden szempontból elüt a többitől, mert nem túl látványosra, viszont annál beszédesebbre sikeredett: Better At 70. Ez valami olyasmit jelent, hogy “Jobb lesz 70 évesen”.  Justin szerencsére nyitott és közlékeny ember, és szívesen megosztotta követőivel az Instagram oldalán, hogy mit is akar mondani a világnak ezzel a rejtelmes tetoválással. “Visszanézek az életemre, és sok hibát, sok bizonytalanságot látok, emellett rengeteg elfecsérelt időt is. Mindez arra ösztönöz, hogy jobb legyek és gyorsabb! Személy szerint azon dolgozom mindennap, hogy 70 éves koromra sokkal jobb ember legyek.” Aha, értjük. Hajrá! 

Megan Fox

Sztárok, titkos tetoválásokkal

A Transformers sztárja már varratott magára jó néhány tetoválást, és le is szedetett ezek közül párat – például a Marilyn Monroe-t ábrázoló képet azért, hogy “távol tartsa a kép által vonzott negatív energiákat”. Ezt inkább nem is kommentálnák, hanem helyette arra a Shakespeare-idézetre fordítjuk a figyelmünket, ami a Lear királyból származik, és amit a lapockája fölé üttetett fel a művésznő ékes angol nyelven: “We will all laugh at gilded butterflies”. Ez annyit tesz, hogy “Nevetünk majd az arany lepkéken”.  Vajon mi is az értelme ennek? Szerencsére Fox kisasszony elárulta a titkot: “Ez egy emlékeztető önmagamnak arról, hogy maradjak két lábbal a földön Hollywoodban, különben könnyen nevetségessé tehetem magam.” Ez tényleg okos dolog. Ezek után mi már csak azt szeretnénk megtudni, hogy milyen gyakran nézegeti a háta közepét a kedves színésznő, hogy emlékeztesse magát erre a mély bölcsességre? Egyébként a Megan szívesen ékeskedik idegen tollakkal, és vonzódik az okos emberek filozófiával teli mondásaihoz. Az oldalán például egy Nietzsche idézet ékeskedik:  “Bolondnak hitték a táncolókat azok, akik maguk nem hallották a zenét”. Ugye, de szép?

 

Nézegess még tetoválásokat az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top