Sztárok

Hatalmas zokogás az X-Faktorban

Danics Dórának egy évvel ezelőtt a Mentor házban ért véget az X-Faktor. "Idén nem akarom újra átélni ezt a fájdalmat, a távozást"- mondogatta Dóra, mielőtt Geszti Péter elé állt énekelni...
 X-Faktor:
– “Tönkrementünk idegileg”- mondja a döntős
Támadásoktól fél Geszti Péter

Az énekesnő gondolt egy merészet, és Radnóti Miklós egyik versét énekelte el az ítész, valamint segítője, Zséda előtt. „A lelkemet akartam kitenni az asztalra” – mondta előadása végén Danics. Azonban a produkciója nem azt váltotta ki Gesztiékből, amit szeretett volna. „Ezzel nem nagyon tudtam mit kezdeni. Szeretem Radnótit, de valami mást szívesebben hallgattam volna tőle”- mondta Zséda. Geszti szerint Dóra nem könnyítette meg a saját helyzetét. „Egy évvel ezelőtt simán magammal vittelek volna az élő műsorba, de ez egy új évad, más emberekkel, más mezőnnyel… Különleges, szép, és tehetséges vagy. Pont ezért ott a helyed mellettem a döntőben” – mondta el a mentor a döntését Dórának, aki zokogva vette tudomásul, hogy végre teljesült az álma.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top