Mindennapok

Összedőlt az internet a kiváló fogyasztó módszertől! Szeretné tudni, hogy miért? (x)

A csapatunk tesztelte a „csodás” fogyási módszert, amelyről egész Magyarország beszél. Ellenőrizze le az elért eredményeket!

Összedőlt az internet a kiváló fogyasztó módszertől! Szeretné tudni, hogy miért? (x)
Az érdekelt bennünket, létezik-e olyan diéta, amely nemcsak rövid távon hatékony, hanem a csökkentett kalóriabevitel mellett felgyorsítja az anyagcserét is.

A legtöbb diétánál minden nagyon egyszerű – „mesterségesen” csökkentjük a kalóriabevitelt (kevesebbet eszünk), az anyagcserénk ugyanolyan marad, mint azelőtt, a diéta után gyorsan visszaszerezzük az elveszített kilókat. Ugye ismerős?

Ezért érdekelt bennünket, miért dicsérik olyan sokan a SlimAll diétát, és elhatároztuk, hogy kipróbáljuk!

Teszteltük a SlimAll diétát, amelynek alapját, a SlimAll fogyasztótea használtuk. Lehet, hogy teljesen hihetetlennek tűnik, de ez a tea nemcsak a magyarokat bolondította meg, hanem a híres hollywoodi sztárokat is, például Victoria Beckham, Oprah Winfrey és sokan mások is követik.

Miben rejlik a trükkje?

A SlimAll fogyasztótea trükkje az, hogy csökkenti az étvágyat (emiatt kevesebb kalóriát viszünk be tesztünkben), de ezzel egyidejűleg serkenti az anyagcserét, így 100 százalékban természetesen és bármilyen lemondás nélkül segít a kilók elveszítésében!

Japán tudósok bebizonyították, hogy csak a SlimAll tea fogyasztásával akár 12 százalékkal is megnő a zsírok elégetése, de ezzel egyidejűleg a polifenolok több mint 50 százalékban megakadályozzák a zsírok és a koleszterin testbe történő felszívódását! Ezért is nevezik a SlimAll teát „zsírleolvasztónak”.

Tudjuk, néhányan azt mondják erre, hogy minden teának lehet ilyen hatása, de bizonyított tény, hogy a SlimAll 250 százalékban jobban serkenti az anyagcsere-folyamatokat, mint a zöld tea.

Tekintettel az említett százalékokra és a sok pozitív felhasználói véleményre, eldöntöttük, hogy mi is kipróbáljuk.

A tervünk a következő volt:

  1. A hivatalos weboldalról – SlimAll.eu/hu (állítólag léteznek rossz másolatok is, az eredetit szerettük volna tesztelni) – megrendeljük a SlimAllt.
  2. Nem megváltoztatni az életmódunkat és megtartani a napi 3-4 étkezést.
  3. Legalább egy hónapon keresztül követni és jegyezni az eredményeket.
  4. Egy hónap alatt minimum 5 kg-t (70 kg-ról 65 kg-ra) lefogyni.

A SlimAll diéta első hete (január 1 – 7.)

Pénteken, január elsején (egy nappal a megrendelés leadása után), megkaptam a 100 diszkréten becsomagolt teás zacskómat (ez fontos volt a számomra, mert nem szerettem volna, ha minden postás tudomást szerez arról, hogy le akarok fogyni). Az első benyomás nagyon jó. Azért rendeltük meg a teát, mert szeretnék lefogyni, nemde?

Összedőlt az internet a kiváló fogyasztó módszertől! Szeretné tudni, hogy miért? (x)
A teát az utasítások szerint fogyasztottam, az étkezések előtt félórával, vagyis naponta 4x (reggeli, tízórai, ebéd, vacsora). Mivel a tízórait a munkahelyemen fogyasztom el, már reggel elkészítettem az egész napra elegendő teamennyiséget. Január 7-én, pénteken ráálltam a mérlegre és – 2,5 kg-val kevesebbet mutatott! De saját tapasztalatból tudom, hogy ez általában így van minden diétánál, mert az elején elveszítjük a felesleges vizet a szervezetből. Meglátjuk, hogy milyen lesz a folytatás.

A SlimAll diéta második hete (január 8 – 14.)

Az étkezések előtti teáivást tovább folytattam, reggel és este melegen, napközben hidegen, mert kint már kicsit melegebb volt és jobban megfelelt a hideg tea. Néha a teába egy kis citromot is facsarok. Gyorsan megszoktam az ízét és tetszett is. Jól érzem magam, érzem, hogy több energiám van, mert délutánonként nem vagyok többé álmos.

Összedőlt az internet a kiváló fogyasztó módszertől! Szeretné tudni, hogy miért? (x)
Január 14-én, csütörtökön újból megmértem magam. A mérleg 64,5 kg-t mutatott! Nem hittem a szememnek, mert már nagyon régóta nem voltam 65 kg alatt, még akkor sem amikor diétáztam. Két hét alatt 5,5 kg-t fogytam! Kezdem elhinni, hogy ez a fogyási módszer tényleg kitűnő, de tovább folytatom és meglátjuk majd, hogy milyen lesz a végeredmény. Már többször diétáztam és a kezdeti fogyás után mindig gyorsan visszaszedtem az elveszített kilókat. De az a pozitív az egészben, hogy most nem vagyok éhes és nem nagyon hiányzik a kaja, amely a másik diétáknál mindig hiányzott. Egyszerűen úgy tűnik, hogy a testemnek kevesebb ételre van szüksége mint korábban.

A SlimAll diéta harmadik hete (január 15 – 21.)

Már az étkezések között is kisebb az étvágyam, és ezt mások is észrevették. Most lényegesen kevesebbet eszem és sokkal hamarabb érzem magam teltnek. Régebben egyszerűen nem tudtam leállni az evéssel, az étkezés után rendszeresen fogyasztottam desszertet vagy valamilyen rágcsálnivalót. Most már a főétellel annyira jóllakom, hogy a desszertre már nem is gondolok. Este egy kicsit csemegézek (amíg filmet nézek), de ez már inkább megszokás, és nem szükséglet. És nem veszítem az energiám – egyszerűen csodálatosan érzem magam!

Összedőlt az internet a kiváló fogyasztó módszertől! Szeretné tudni, hogy miért? (x)
Csütörtökön reggel, mielőtt hétvégi pihenésre indultam volna, újra megmértem magam: 8,5 kg-val kevesebb! El vagyok ragadtatva! Olyan boldog vagyok, hogy elhatároztam – az egyhónapos diéta után az összes felesleges energiámat sportra fogom fordítani, ígérem!

Némelyek azt mondják, nem hiszik el, hogy titokban nem sportolok valamit. Ez is majd sorra kerül, de most teljesen a tesztelésre összpontosítok.

A SlimAll diéta utolsó hete (január 22 – 28.)

Csökkentenem kellett a teamennyiséget, mert kezdett elfogyni és az utolsó hétre alig több, mint tíz teászacskóm maradt; de tekintettel arra, hogy a tesztelés során csak egy doboz teát akartunk elhasználni, kitartottam és naponta csak 1-2 teát fogyasztottam, különben már biztosan megrendeltem volna a következő csomagot.

Összedőlt az internet a kiváló fogyasztó módszertől! Szeretné tudni, hogy miért? (x)
Mivel már így is elveszítettem 8, 5 kg-ot, ha így is marad, a misszióm sikeres volt. Az utolsó héten 1-2 teát fogyasztottam naponta és még 1 kg-ot fogytam, és így egy hónapos teafogyasztás után 9,5 kg-mal lettem könnyebb. Biztos vagyok abban, ha az utolsó héten is az ajánlott mennyiségű teát fogyasztottam volna, gond nélkül lefogytam volna több mint 10 kg-ot, de erre semmi szükségem.

A csapat nagyon izgatott volt, némelyeket rávettem, hogy ők is próbálják ki a SlimAll diétát. Remélem, hogy segítettem az olvasóknak is, hogy meghozzák a helyes döntést. Most annyira jól érzem magam, hogy beiratkoztam egy kocogóklubba, és emellett még egy doboz teát megrendeltem, hogy fenntartsam az elért, számomra ideális testsúlyt.

>> Kattintson ide, ha szeretné a felesleges kilókat, a 100%-an organikus SlimAll teával elveszíteni<<

Még néhány szó a tea áráról -eddig a különböző diétákra több száz eurót kidobtam az ablakon, ez a tea 456 Ft/nap (100 tea 30 napra) került, vagyis teánként 136 Ft, amely kevesebb, mintha a szünetben kávét vagy teát vennék magamnak.

Akik nem szeretik az online megrendeléseket, megrendelhetik az magyarorszag@dtmnatura.com e-mail címen is,  vagy hívhatják a 01 677 7805 számon. Magam is felkerestem őket,hogy megrendeljem a teát, a kedves alkalmazott nagyon szakszerűen válaszolt a kérdéseimre.

P. S.: Engedjék meg, hogy emlékeztessem Önöket arra, hogy a weboldalukon (kattintson ide) van egy akció is, amely során 15 990 Ft 2 doboz teát kap (38 százalék kedvezmény), emellett még ingyenes postaköltséget is – használja ki ezt az akciót, én sajnos az elmúlt alkalommal elszalasztottam!

 

Összedőlt az internet a kiváló fogyasztó módszertől! Szeretné tudni, hogy miért? (x)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top