Sztárok

Tavaszi vásárlási maraton a Premier Outletben! (x)

Pénztárcabarát gardróbfrissítés? Nem lehetetlen, ugyanis a Premier Outletben március 8-tól 10-ig, péntektől vasárnapig akár 80% kedvezménnyel pezsdítheted fel a ruhatárad a vásárlási maraton alkalmából!


A tavasz a megújulás és a felfrissülés időszaka, tökéletes lehetőség arra, hogy átgondold, újratervezd a ruhatáradat, bátrabb legyél, és végre igent mondj arra a csinos darabra, amiben már annyiszor elképzelted magad.

Ha beszereznél pár újdonságot vagy egy divatos átmeneti kabátot a tavaszra, akkor a Gant, GAS, Mango, Pierre Cardin, Mustang, Levi’s és a Pepe Jeans üzletünkben biztosan megtalálod a stílusodhoz leginkább illő darabokat. Ha feldobnád pár különleges kiegészítővel, ékszerrel az új outfited, nézz be a BL Óraszalonba!

Álmaid tavaszi cipőjét keresed? Office Shoes és Players Outlet üzletünkben rengeteg divatos és kényelmes utcai cipők közül válogathatsz. Ha inkább az elegánsabb stílusra szavazol, akkor a Salamander, vagy a Högl üzletünkben nézz körbe!

A sportok szerelmese vagy? Akkor látogass el adidas, Helly Hansen, Nike vagy Puma üzletünkbe, és szerezd be kedvezményesen az edzéshez elengedhetetlen sportruházati darabokat!

Rajongsz a könyvekért? Romantika, kaland, krimi vagy sci-fi, mindegy, mert az Alexandra könyváruházban szuper kedvezmények várnak! És ha utazáson tőröd a fejed, de nincs mibe pakolnod vagy csak meglepnéd valamelyik szeretted egy bőrönddel, akkor irány a Samsonite.

Hosszabbított nyitva tartás a vásárlási maraton ideje alatt

Ahogy azt már megszokhattuk, a háromnapos vásárlási maraton első két napján, pénteken (március 8-án) és szombaton (március 9-én) meghosszabbított nyitva tartással, 10 órától 22 óráig, vasárnap (március 10-én) 10 órától 20 óráig várja látogatóit a megújult Premier Outlet. Legyen ez a hétvége a kikapcsolódásé, a tavaszi feltöltődésé, amikor jelentős kedvezmények mellett rohanás nélkül vásárolhatunk.

Ingyenes különjárat a Premier Outletbe és vissza

A Premier Outlet ingyenes buszjáratokat indít a vásárlási maraton ideje alatt, március 8. és 10. között, péntek reggeltől egészen vasárnap estig. A buszok félóránként indulnak majd a Nyugati térről (a Skála Metró elől a villamospótló és a városnéző buszok megállójából) és a Széll Kálmán térről (a Várfok utcából, a 116-os busz Fény utcai irányú megállójából) a Premier Outletbe és vissza.

Ha meghoztuk a kedved a vásárláshoz, március 8. és 10. között irány a megújult, számos új üzlettel bővült Premier Outlet, ahol közel 100 világmárka akár 80%-os leárazással vár! Vásárlási maratonra fel!

 

További információ:

premier.hu

https://www.facebook.com/PremierOutletBudapest/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top