nlc.hu
Sztárok szépségtitkai

Kulka János sok mindent elárult magáról

„Szabadabban éreztem magam, mint most” – Kulka János hiányolja a pandémiát

Már csak este jár kutyát sétáltatni.

Kulka János az otthonában fogadta az RTL Klubot, ahol mesélt arról, melyik a kedvenc filmje, szokott-e sorozatokat nézni, és hogy miért érezte magát jobban a pandémia alatt. 

Kulka János

Kulka János (Fotó: RTL BóKlub)

„Nagyon jó volt. Üres az utca, nagyon jó! Szabadabban éreztem magam, mint most. Most este viszem ki a kutyát” – válaszolta a népszerű színész arra a kérdésre, megviselte-e őt a 2-3 éves bezártság. 

Hat éve már annak, hogy a színész agyvérzést kapott, azóta valamelyest visszatért régi formájába, megjelent egy új filmje is, A játszma, de a színházba is visszatért. 

„Az Árvácskában nem beszélek. Élvezem. Tegnapelőtt játszottam. Nagyon jó… A színpadon vagyok, némán kukkolom az előadást. Másra most nem készülök” – mondta.

A nehéz időszakban Jánosnak is megvoltak a maga eszközei arra, amik átsegítették őt a depresszión. 

„Sorozatokat nézek, de függő nem vagyok. Talán egy kicsit. Újságot olvasok, könyvet nem. Regény? Nem. Olvasom a híreket a neten. Bajor Gizi leveleit olvastam. És a Marilyn Monroe-életrajz is jó volt. Nagyon jó. Merész. Gyerekkorom óta szeretem Marilyn Monroe-t. Van, aki forrón szereti – ezt láttam először. Annyira jó! Kallódó emberek. Giccs, de Marilyn csodálatos benne. Szomorú ember volt, de jó színész. Régen vettem egy nagy Monroe-plakátot Londonban. Fekete estélyi, félrehajtott fej. Csodálatos. Valamelyik költözéskor veszhetett el. Bajor Gizi, Marilyn Monroe, tragikus sorsú nagy színésznők.”

Az interjú további részében elmondta, miért állt ki az SZFE mellett, és hogyan viselkedik azon kollégáival, akik nem így tettek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top