Szuperformában

Tavasz, kész, rajt!

Bár az utóbbi hetekben úgy tűnt, hogy a tavasz egyszerűen elmarad, lassan fellélegezhetünk: egyre többször kisüt a nap, itt a megújulás ideje!

A tavasz, főleg ha ilyen sokat kellett rá várni, elemi erővel tör rá az emberre. Szeretnénk azonnal fittek és csinosak lenni, megújulni, de sokszor nem tudjuk, hogyan fogjunk hozzá. A számtalan csodadiéta közül valószínűleg már mindenki kipróbált egyet, ahogy az „5 perc alatt formás popsi” típusú edzésmódszereket is. Az eredmény változó, de egy biztos, ritkán mondható tartósnak. A sikertelen próbálkozások pedig nem csak az ember kedvét veszik el, de egyre bizonytalanabb is, hogy merre is induljon el? Ebben szeretne segíteni az eisberg az elkövetkező egy hónapban, hogy mindenki szuper formába kerüljön. Nem csak egy tavaszra, egy nyárra, hanem az év minden napjára.

Mindenki szeretne fitt és csinos lenni, azonban hogy ki miképp éri el ‒ és ami a legfontosabb, miképp tartja meg ‒ a szuper formáját, nagyon különböző lehet. Egy biztos: mozgás nélkül biztos nem jutunk közelebb a célhoz. Épp ezért három héten át más-más fitnesz versenyző (Sifter Tímea, Balogh Robin, Varga Tímea) beszél edzésmódszeréről és étkezési szokásairól. Nem szeretnénk lelőni a poént, de ezek az írások bőven tartogatnak majd meglepetést, nem csak a nőknek, de a férfiaknak is. Az elméleti oktatást pedig bárki gyakorlatira fordíthatja, ha részt vesz a személyre szabott edzésprogramokért folytatott játékban.

Tavasz, kész, rajt!

 

A mozgás azonban nem minden, legalább ilyen fontos, hogy mi kerül a tányérunkra. Mindannyian tudjuk, hogy a zöldségek egészségesek, de vajon mi van bennük? Ebben segít a Salátapédia, ahol mindent megtudhattok a legfontosabb saláta alapanyagokról. A Receptek rovatban izgalmas salátareceptek közül válogathattok, ráadásul a hozzávalók és az elkészítés leírása mellett videón is megnézhetitek, hogy kell elkészíteni az adott ételt, így azok is bátran nekifuthatnak a feladatnak, akik egyébként nem járatosak a szakácskodásban. Bár ha elkészítitek az összeset, garantáltan magabiztosabban mozogtok majd a konyhában, és mint tudjuk, a tudás és a főzés szexi. A kettő együtt meg…

Ha sikerül a mozgást és a finom, egészséges ételeket becsempésznetek a hétköznapokba, akkor már igazán jó úton jártok. A dolgok azonban fejben dőlnek el. Hogy nyaktól fölfele is új tartalommal töltekezhessetek, ahhoz elég a Tavaszi megújulás és az Okos tippek rovatunkra kattintani. Hasznos hétköznapi tanácsok és környezetbarát ötletek egyaránt helyet kapnak majd benne, akárcsak Trend a lelke mindennek rovatunkban. Mert ha már mi magunk megújjultunk, akkor eljön az ideje annak is, hogy a környezetünket újjávarázsoljuk.

Tartsatok velünk ebben a hónapban egy olyan szép és új tavaszba, ami nem ér véget a nyárral.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top