Tabuk nélkül

Nórának minden összejött: a Tinder tovább növelte a feszültséget (x)

Hét év után egyik reggel Sanyi elém állt és határozottan közölte, hogy elhagy, mert beleszeretett egy másik nőbe. Ez a bejelentés lavinát indított el, mert véget ért a régi kényelmes életünk. Új lakásba kellett költöznöm, meg kellett találnom egyedül önmagam, és a rám szakadt magánytól megrémülve tinderezni is elkezdtem…

Nórának minden összejött: a Tinder tovább növelte a feszültséget (x)
Sanyi hétéves kapcsolatot rúgott fel az új szerelem miatt

– Harmincéves koromban úgy éreztem, sínen van az életem. Sanyival voltak ugyan kisebb súrlódások közöttünk, és a hétévnyi együttélés után a szenvedély sem volt már olyan erős, mint a kapcsolatunk kezdetén, mégsem számítottam arra, hogy elhagy. Kiderült, hogy megismert egy másik nőt, akivel egyre közelebb kerültek egymáshoz, Sanyi pedig egy ideig őrlődött kettőnk között, ám végül nem engem választott. Azt, hogy elhagyott a szerelmem, nem dolgoztam fel könnyen, mindezt pedig tetézte, hogy fel kellett számolnom mindent, így a helyet is, ahol az elmúlt hét évben éltem.

Sem az egyedüllét, sem az állandó Tinderezés nem okozott örömöt

Otthagyni azt a lakást, amelyhez számos jó emlék fűzött, határozottan stresszes volt számomra. A költözés is rengeteg feszültséggel járt. Össze kellett pakolnom az összes cuccomat, a ruháimat, a könyveimet, és el kellett szállíttatnom a bútoraimat. Nem voltam hozzászokva az ilyen jellegű feladatokhoz, mert korábban az életünk gyakorlati dolgait főleg Sanyi intézte. Izgultam, amikor a szállító céggel tárgyaltam, és amiatt is idegeskedtem, hogyan fogom berendezni az új lakásomat. Hétévnyi együttélés után nehézséget okozott számomra az egyedüllét is. Esténként rossz érzés fogott el, amikor az üres ágyba feküdtem le aludni, és nem tudtam senkihez sem hozzábújni. Időbe telt, amíg elfogadtam, hogy meg kell találnom az egyedüllét szépségeit, hiszen Sanyi már nem jön vissza, ő egy másik életet választott egy másik nővel. A barátnőm javaslatára tinderezni kezdtem. Bevallom, az elején nagyon imponált, hogy milyen sok férfi akar megismerkedni velem ezen a társkereső appon, ám egy idő után a „tinderezés” több feszültséget okozott, mint amennyi örömmel járt. Állandóan azon járt az eszem, hogy a férfi, akivel randit beszéltem meg, milyen lesz élőben. Vajon tetszeni fogok neki, és ő is szimpatikus lesz nekem, vagy megint csak olyasvalakivel találkozom, akire feleslegesen vesztegettem az időmet.

Segítettek lenyugodni a gyógynövények

Az állandó feszültségtől éjjel nem tudtam elaludni, amitől napközben még nyűgösebbé és ingerlékenyebbé váltam. Úgy éreztem, olyan ördögi körbe kerültem, amelyből nem tudok önerőből kikeveredni. Az egyik kolléganőm javasolta, hogy próbáljam ki a három gyógynövény kivonatát tartalmazó Sedacur fortét. Ez a gyógyszer nappal oldja a feszültséget és ezáltal nyugtat, éjszaka pedig segíti az elalvást. Kis idő elteltével azt vettem észre, hogy napközben sokkal jobban érzem magam. Kevésbé kapom fel a vizet, sokkal nyugodtabban viselkedek, és este is könnyebben alszom el, éjjel pedig nem riadok fel álmomból.

Vény nélkül kapható gyógyszer

Vény nélkül kapható gyógyszer

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL

OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT,

GYÓGYSZERÉSZÉT!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top