Tabuk nélkül

Ezzel a gyógyszerrel kigyógyulhatsz a felfázásból! (x)

A mai járvány sújtotta időkben talán számodra is jó hír, hogy például az egyszerű hólyaghurutot egy recept nélkül kapható gyógyszerrel otthon is kikezelheted. Fontos viszont, hogy időben, már az első tünetek megjelenésekor azonnal cselekedj!

Ezzel a gyógyszerrel kigyógyulhatsz a felfázásból! (x)
Regina nem akart az ügyeletre rohangálni

„A hólyaghurut mindig rosszkor jön, engem például éppen karácsonykor talált meg. Nagyon megijedtem, hogy az ünnepek emiatt már nem lehetnek igazán meghittek és szépek, arról nem is szólva, hogy semmi kedvem nem volt egy vacak felfázás miatt az orvosi ügyeletre rohangálni – meséli a 26 éves Regina. – A vécére szaladgálást persze így sem úsztam meg, hiszen folyton pisilnem kellett, a vizeletürítés pedig csípő érzést okozott. Még szerencse, hogy anyukám mindig tart otthon medveszőlőleveles Urzinol tablettát, így tudott adni nekem egy dobozzal. A gyógyszer szedése mellett természetesen a bőséges folyadékfogyasztásra szintén odafigyeltem, így végül sikerült rendbe jönnöm.”

Így segít a medveszőlőlevél-tartalmú tabletta

Az Urzinol tabletta hagyományos növényi gyógyszer, amely a medveszőlőlevél hatóanyagát tartalmazza. A medveszőlőlevél a népi gyógyászatban évszázadok óta jól ismert gyógynövény, amelyet már jó ideje alkalmaznak sikerrel húgyúti panaszok ellen. A medveszőlőlevél baktériumellenes hatása immár tudományosan is igazolt, a növény hatóanyaga ugyanakkor nem okoz antibiotikum-rezisztenciát. A hólyaghurut első jeleit észlelve már csak emiatt is megéri inkább az Urzinol tablettával megpróbálnod legyőzni a fertőzést, ahelyett, hogy rögtön antibiotikumhoz nyúlnál, amit ráadásul csak orvos írhat fel. Az Urzinol ezzel szemben recept nélkül kapható a patikában, ugyanakkor ellenőrzött, gyógyszerminőségű készítményről van szó, amely jóval magasabb koncentrációban tartalmazza a hasznos hatóanyagot, mint például a medveszőlőlevélből készített egyszerű tea.

Emiatt cselekedj azonnal!

Fontos viszont, hogy már a legelső tünetek észlelésekor megkezdd a kezelést, mert ha engeded elhatalmasodni a fertőzést, akkor sajnos megtörténhet, hogy már valóban csak az antibiotikumoktól remélhetsz gyógyulást. A felfázást ugyanis – a köznyelvi elnevezése dacára – valójában nem a hideg, hanem baktériumfertőzés okozza, márpedig ha a húgyhólyagba feljutó kórokozó zavartalanul szaporodhat, akkor a csíraszám rendkívül gyorsan növekedhet. A baktériumok száma akár félóránként megduplázódhat. Márpedig minél több kórokozó tapad meg a hólyagban, kitessékelned is annál nehezebb lesz őket onnét.

A fokozott folyadékfogyasztás emiatt különösen fontos, hiszen a gyakori vizeletürítéssel tudod alaposan „átmosni” a húgyutakat, miközben a káros bacikat is kipisiled.

A legjobb persze a megelőzés

A bajt természetesen a legjobb megelőzni: ügyelj az intim higiéniádra, azaz igyekezz elkerülni, hogy kórokozó kerüljön a húgycsövedbe. Az alapos tisztálkodás azonban nem mindig elég, sőt előfordulhat, hogy éppen az árt meg, hiszen a hüvelyflórád épségére, az egészséges savas pH megóvására is ugyanúgy oda kell figyelned. A túlzott szappanhasználat ugyanis a savas pH ellen „dolgozik” – és ha az lúgos irányba változik, akkor a hüvelyben elszaporodhatnak a káros bacik, amelyeknek onnan már csak egy „ugrás” a szomszédos húgycső… Különösen a szexuális együttlétek folyamán növekedhet meg az ilyen típusú átfertőződés kockázata. A szex utáni hólyaghurut már nagyanyáink előtt sem volt ismeretlen: ők frappánsan „nászutas betegségnek” nevezték. Az ilyen típusú fertőzések megelőzése végett tehát igyekezz nem túlzásba vinni az intim mosakodást, illetve együttlét után a lehető leghamarabb menj ki WC-re, hogy az esetleg aktus közben rossz helyre tévedő bacikat idejében kipisilhesd, még mielőtt azok nagyobb galibát okoznának.

Vény nélkül kapható, medveszőlőlevélkivonat-tartalmú hagyományos növényi gyógyszer

Vény nélkül kapható, medveszőlőlevélkivonat-tartalmú hagyományos növényi gyógyszer

HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI GYÓGYSZER.

A JAVALLATOKRA VALÓ ALKALMAZÁSA A RÉGÓTA FENNÁLLÓ HASZNÁLATON ALAPUL.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL

OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT,

GYÓGYSZERÉSZÉT!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top