Tabuk nélkül

Az éjszakáidra is hatással lehet a járványhelyzet (x)

Az elmúlt egy év mindannyiunkat megviselt, egyre többen panaszkodunk fásultságról, kiégésről és alvászavarokról. Az állandó stressz és a kiszámíthatatlanság az éjszakáinkra is negatív hatással volt…

Az éjszakáidra is hatással lehet a járványhelyzet (x)

Kata egy idő után már nem bírta a tempót

„Az egy éve tartó bezártság és a vírustól való állandó félelem miatt úgy érzem, hogy mostanra teljesen kiégtem. Nem tudom, mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy visszakapjam a régi önmagam. Azt látom, hogy körülöttem sokan járnak hasonló cipőben, nem csak én panaszkodom arról, hogy folyton fáradt és feszült vagyok, éjszaka pedig egyre kevesebbet alszom. Szinte képtelenség ugyanazt a jó teljesítményt nyújtanom a munkában, és hasonlóan jó anyának és feleségnek lennem otthon, mint amikor a folyamatos tevékenykedésnek még volt ellenpólusa: az utazás és a társasági élet – mondja a 35 éves Kata, két gyerek édesanyja.

Az állandó stressz miatt alvászavara lett

„Alapvetően nem panaszkodhatok, mert megmaradt a munkám, ám az elmúlt egy évben annyira sok feladat hárult rám, hogy néha úgy érzem, belefulladok a teendőkbe. Tudom, hogy én a szerencsésebbek közé tartozom, hiszen a vendéglátásban dolgozó barátomnak vagy egy énekes barátnőmnek azzal is meg kellett küzdenie, hogy egy évig sejtésük sem volt arról, hogy mikor dolgozhatnak legközelebb. De gyakran úgy érzem, hogy annyi feladat hárul rám, amit nem tudok átlátni, és a tehetetlenségem feszültté tesz. Esténként egyre nehezebben alszom el, az éjszaka pedig többször is felriadok. Amikor álmatlanul forgolódom az ágyban, akkor az elvégzendő dolgaim járnak a fejemben. Kipróbáltam több relaxációs gyakorlatot, és átmenetileg a tavasz üdítő látványa is feltöltött némi pozitív energiával, ám az alvászavarom nem jött rendbe. Az egyik barátnőm Sedacur fortét szed, neki sokat segít, ezért úgy döntöttem, hogy én is kipróbálom.”

Gyógynövényekkel az alvászavar ellen

Segítségünkre lehet a három gyógynövény, a macskagyökér, a komló és a citromfű kivonatát tartalmazó Sedacur forte. Ennek a növényi gyógyszernek a szedése mellett nem kell attól tartanunk, hogy napközben tompul a figyelmünk, csökken a reakcióidőnk, mivel a koncentrációra nincsen negatív hatással. Hozzászokni nem lehet, tehát a szervezetünk nem fog egyre nagyobb mennyiséget igényelni, és függőséget sem okoz. Az autóvezetéshez szükséges készségekre sincs negatív hatással. A Sedacur forte recept nélkül kapható a patikában, nem kell orvossal felíratni.

Vény nélkül kapható gyógyszer

Vény nélkül kapható gyógyszer

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL

OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT,

GYÓGYSZERÉSZÉT!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top