Tabuk nélkül

A koszorúslányok stresszes élete (x)

Babett már tudja, hogy a koszorúslányok élete nem csak játék és mese: hüvelygombát szedett össze az unokatestvére esküvője előtti hajtásban, amelynek kellemetlen tüneteit aztán egy vény nélkül kapható kúppal enyhítette.

A koszorúslányok stresszes élete (x)

Már a lánybúcsún sem óvatoskodtak

A huszonegy éves Babettnek sűrű hónapjai voltak: nemcsak az esküvői előkészületekben állt mindenben az unokanővére rendelkezésére, hanem a lánybúcsú megszervezésében is oroszlánrészt vállalt. – Imádom az unokatesómat, igazán extravagáns csaj, és a kiterjedt baráti körből mindannyian alig vártuk, hogy valaki végre bekösse a fejét. Ötvenfős, hatalmas lánybúcsút szerveztem neki teljes titokban, nem volt hiány semmiből: szegénykém a végére annyira kikészült, hogy csak ült a »Férjhez megyek!« feliratú diadémmal a fején, és motyogva ölelte magához a többiektől kapott, bekeretezett, félmeztelen pasis képet, amit senki nem tudott tőle elvenni se szép szóval, se erőszakkal – szerintem azzal is aludt.

Jobban izgult, mintha az ő lagzija lett volna

Nagyon feszes volt a tempó az esküvő előtt, rengeteg mindenre kellett odafigyelni – Babett jószerivel kávén és csokin élt a nagy esemény előtti utolsó pár napban, amelyre elég fáradtan és zaklatottan esett be. – A sminkes jól megszenvedett velem, hogy eltüntesse a karikáimat, de mesteri munkát végzett. Egész nap feszült voltam, hogy minden időben és rendben történjen, így egészen a menyasszonytáncig alig ettem valamit. A menyasszonyi tortából aztán háromszorosan bepótoltam mindent, ami kimaradt, és a vőlegény keresztapjának sem kellett kétszer mondania, hogy igyak pár felest a mézes pálinkájából és a házi kávélikőrjéből. Hatalmas bulit csaptunk, minden kiválóan sikerült, megérte a beletett energia.

A nőgyógyászaton folytatódott a buli

A koszorúslány hajnalban kellemetlen dologra lett figyelmes. – Iszonyúan elkezdtem viszketni alul. Nem tudom, ki próbált már vakarózni abroncsos ruhában, nyakig nejlonharisnyában, mondhatom, nem könnyű mutatvány. Alig vártam, hogy vége legyen a bulinak, és levessem magamról a habos-babos ruhakölteményt. Akkor láttam, hogy csúnya, morzsalékos, túrós állagú folyásom van – ennek a fele sem tréfa! Hétfő reggel már ott is ültem a szakrendelő várójában a kismamák meg az STD-s kikapós lányok között, és próbáltam nem észrevenni a vizslató tekinteteket, hogy vajon én melyik csoportba tartozhatok így, a lagzi után.

Volt segítség a hüvelygombára

Babett végül megtudta, hogy a hüvelygomba okozta a kellemetlen panaszait. Egy barátnője ajánlotta neki a Micovag Plus hüvelykúpot, hogy legközelebb kéznél legyen a tünetei mielőbbi enyhítésére. Az előnyös összetevőket tartalmazó Micovag Plus hüvelykúp helyreállítja és normalizálja a hüvelyi pH-értéket, amely hasznos a kórokozó mikroorganizmusok megtelepedése és szaporodása ellen. A kamillából származó összetevője, a nyugtató hatású bizabolol pedig enyhíti a kellemetlen viszketést és az égő érzést. – Jó lett volna, ha előbb hallok erről a patikaszerről, biztosan tartottam volna magamnál belőle. Most kipihenjük ezt a sok fáradalmat, de a következő esküvő előtt mindenképpen beszerzem a házi patikámba. Abroncsos ruháról pedig többé szó sem lehet! – mondja nevetve Babett.

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL

A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG

KEZELŐORVOSÁT!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top